Ahmet Erem Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2014 Merhaba Arkadaşlar, 2001 2.0 Ghia sedan focus sahibiyim galerici bir arkadaşımda 2004 golf 5 gördüm ve aracın görünümü çok hoşuma gitti fakat aracın FSİ motor olmasından dolayı çok çelişkide kaldım. 2 aracında resimlerini sizlere sunuyorum sizce ne yapayım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Fsi'a lpg uygulaması sıkıntı bildiğim kadarıyla, eğer benzinde binmek sizi sıkıntıya sokmazsa düşünülebilir. Ancak performans konusunda da çok iyi olduğu söylenemez heleki 2.0 bir araçtan sonra. Bence değmez değiştirmeye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Fsi motorlu araçlar yüksek yakıt tüketimi (LPG uyum sorunuda var) şikayetlerin dolayı hem ucuz hemde ikinci elde biraz sıkıntılı araçlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Araç genelde kapıda yatıyor genelde uzun yolda kullanıyorum ama focus tüplü haliyle cep yakıyor FSİ büyük sıkıntıya düşürür beni tüpsüz.Performans konusunda haklısınız hantal bir araç ama donanım olarak ve görünüm olarak aklımı çeldi golf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Valla donanıma, gösterişe bir kere para verirsiniz gider ama yakıta sürekli para harcamak zorunda kalacaksınız. Sırf bunun için alınmaz bence tsi olsa yada hitler motorlu olsa belki ama fsi.. cıks. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Golf'ün en beğendiğim kasası ama arkadaşların da dedikleri gibi, yüksek yakıt tüketimi ve tüp taktırılmak istenince de problem olan motoru var. Ben olsam almam. 2.0 tdi olsa hiç affetmem ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Zaten araç FSİ olmasa affetmezdim belki ama haklısınız değmez hem yakıt olarak sıkıntı hemde satarken sıkıntı olacak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Bu araç çok hoşunuza gittiyse size tavsiyem biraz daha sabredip Tdi olmadı Tsi motorlusunu almanızdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Bu araç sonradan GTI olmuş o görünümü hoşuma gitti orjinal GTI larada gücüm yetmeyecek gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 üniversite yıllarında bir arkadaşın golf 5 fsi aracıyla tatile çıkmıştık.Zaten öğrenci adamız o sıralar bu fsi golf bizim bütçeleri baya sarsmıştı.Ta o zaman anlamıştım fsi den uzak durulması gerektiğini ama tsi motorlu golfler var ve sahipleri tarafından dizelle baş ediyor yakıtta diyorlar.Pek inandırıcı gelmiyor tabi bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 TSI araçlara büyük ihtimalle tüp taktıklarından dolayı yakıtı az geliyor olabilir. Çünki fabrika verilerinde yakıt olarak FSİ'nin daha az yaktığı gözüküyor. İnternet sitesinde yazmış olan değerler bu şekilde ama doğruluğu nedir bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Arkadaşta 1.4 TSI jetta var. İkimizde aynı yolu gittik geldik beraber onun araçta 2 kişi var benim araçta 4 kişi var ve bagaj full. Ben 175 lira yaktım o 275 lira yaktı. TSI dizelle nasıl başediyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Arkadaşta 1.4 TSI jetta var. İkimizde aynı yolu gittik geldik beraber onun araçta 2 kişi var benim araçta 4 kişi var ve bagaj full. Ben 175 lira yaktım o 275 lira yaktı. TSI dizelle nasıl başediyormuş focusu almadan önce bu tsi golflere baya sarmıştım.Forumlarında çok gördüm 1.4 tsi 122 lik golf 5.5 lt yakıyorum demiş adam .Nasıl gidiyosa artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 focusu almadan önce bu tsi golflere baya sarmıştım.Forumlarında çok gördüm 1.4 tsi 122 lik golf 5.5 lt yakıyorum demiş adam .Nasıl gidiyosa artık 70le gidersem bende 3 lt yakıyorum. 5.5 ltyi 140 150yle giderken yaksında görek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 182 ps Focus nasıl ki 90-100'ü geçmezsen 5.0 civarı yakıyorsa TSİ da tıpış tıpış civarda yakar, sonuç olarak cümle doğru olur hız önemsiz burada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap