Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 @Yusuf Çavuş, Holosko + bir miktar para 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Pazarlık masasını kuralım mı Pazarlık sünnettir abi zaten kur masayı Kuralım kurmasına da, birincisi bu focusu temmuz da aldım daha 1,5 ay oldu birazcık keyfini çıkarıyım asıl sorun ise yıl sonuna kadar benim araç hakkım doldu bu 3.araç bu sene ki Yılbaşından itibaren olabilir ama daha Focus'un konusunu açmadım bea Hem konusunda aracı anlatırım artılarını eksilerini Ahmet kardeşim severse fiyat da anlaşırız sıkıntı yok. @Yusuf Çavuş, Holosko + bir miktar para Holosko'yu düğünümde oynatmam bu pazarlık bozulur baştan Asıl önemli olan o bir miktar paranın miktarı ne kadar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Kuralım kurmasına da, birincisi bu focusu temmuz da aldım daha 1,5 ay oldu birazcık keyfini çıkarıyım asıl sorun ise yıl sonuna kadar benim araç hakkım doldu bu 3.araç bu sene ki Yılbaşından itibaren olabilir ama daha Focus'un konusunu açmadım bea Hem konusunda aracı anlatırım artılarını eksilerini Ahmet kardeşim severse fiyat da anlaşırız sıkıntı yok. Holosko'yu düğünümde oynatmam bu pazarlık bozulur baştan Asıl önemli olan o bir miktar paranın miktarı ne kadar Sen bir aç abi konuyu bir bakalım fiyatı anlaşırız zaten ben alıp 2-3 ay kullanıyorum sıkılınca değişiyorum focus'u sevdim martta almıştım 3. ay doldu artık son bir devir hakkıda bende var Focus 2 de kullanayım onuda hem arabalar yabancıya gitmez forumdan birine gitmiş olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Sen bir aç abi konuyu bir bakalım fiyatı anlaşırız zaten ben alıp 2-3 ay kullanıyorum sıkılınca değişiyorum focus'u sevdim martta almıştım 3. ay doldu artık son bir devir hakkıda bende var Focus 2 de kullanayım onuda hem arabalar yabancıya gitmez forumdan birine gitmiş olur Olur tabi, tam aynı kafaymışız desene 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Aynen abi hiç olmadı Erzincan'da focuslar peynir ekmek gibi satılıyor sen keyfini çıkardıktan sonra istersen satma konusunda da elimden geleni yaparım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Satacağım zaman buradan haber veririm zaten sağolasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap