Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Sonuç olarak değerlere göre en çok yakan benim focus gözüküyor Ah fsı ah neden tüp kabul etmiyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Sonuç olarak değerlere göre en çok yakan benim focus gözüküyor Ah fsı ah neden tüp kabul etmiyorsun düşünür müsün bilmem ama Passat 1.8lere bir bak derim .Tüple oldukça iyi verim alanlar var.Komşumda var yakınen biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Passat'ın eski modellerini de apaçiler sardı Pug gibi sanırım bedava verseler binmem :s gerçi sisleri açık Focus görünce ondan da nefret ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 182 ps Focus nasıl ki 90-100'ü geçmezsen 5.0 civarı yakıyorsa TSİ da tıpış tıpış civarda yakar, sonuç olarak cümle doğru olur hız önemsiz burada o da doğru tabi.Belkide haklılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Arkadaşlar gereken herşeyi söylemiş zaten. Fsı motor çok yakar az kaçar cinsten 2.elide zayıf baya. 102lik hitler motorlu lpglisi ekonomik açıdan iyidir ama performans zayıftır. TDI ve TSI zaten bilinen motorlar biri hem ekonomi hem performanslı diğer ikisine göre, Diğeride ne kadar ekmek o kadar köfte. Performans=Tüketim Senin 2.0 Focus lpgde ne kadar yakıyor. Birde piyasası nedir, satarsan kaça satarsın mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 70le gidersem bende 3 lt yakıyorum. 5.5 ltyi 140 150yle giderken yaksında görek O kasa golflerin yakıt göstergesinde sorun olduğunu da duymuştum.Belki de sağlam ölçüm yapamıyorlar.Göstergedeki sapmadan mutlu oluyor olabilirler Passat'ın eski modellerini de apaçiler sardı Pug gibi sanırım bedava verseler binmem :s gerçi sisleri açık Focus görünce ondan da nefret ediyorum. o çaıdan bakarsan focusta şirket aracı oldu nerdeyse.Geçen istanbul'dan Ankara'ya gelirken sol şeritten geçen 10 araçtan herhalde 2 si sedan beyaz jant kapaklı focustu.Hatta abim dalgasını yapmıştı hayır kurumundan mı dağıtmışlar heryerde bunlardan var diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Arkadaşlar gereken herşeyi söylemiş zaten. Fsı motor çok yakar az kaçar cinsten 2.elide zayıf baya. 102lik hitler motorlu lpglisi ekonomik açıdan iyidir ama performans zayıftır. TDI ve TSI zaten bilinen motorlar biri hem ekonomi hem performanslı diğer ikisine göre, Diğeride ne kadar ekmek o kadar köfte. Performans=Tüketim Senin 2.0 Focus lpgde ne kadar yakıyor. Birde piyasası nedir, satarsan kaça satarsın mesela Öyle tam olarak ölçmüş değilim uzun yolda 1100 km yolu 10 saatte gittim ve 180-190 tl arası yaktı. ama şehir içinde içiyor resmen araç net değerleri bilmiyorum alıcı varsa satarım tabi cüzzi bir fiyata anlaşırız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 FSİ motor zincirli bi motor. Boşluk yapmaya başladığı zaman şakırtısı kesilmez. Ayrıca gürültülüdür Ben düşünmem bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 O kasa golflerin yakıt göstergesinde sorun olduğunu da duymuştum.Belki de sağlam ölçüm yapamıyorlar.Göstergedeki sapmadan mutlu oluyor olabilirler o çaıdan bakarsan focusta şirket aracı oldu nerdeyse.Geçen istanbul'dan Ankara'ya gelirken sol şeritten geçen 10 araçtan herhalde 2 si sedan beyaz jant kapaklı focustu.Hatta abim dalgasını yapmıştı hayır kurumundan mı dağıtmışlar heryerde bunlardan var diye Şirket aracı olması bana batmıyor, ben bana batanı söyledim tamamen öznel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Şirket aracı olması bana batmıyor, ben bana batanı söyledim tamamen öznel tabiki öznel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Öyle tam olarak ölçmüş değilim uzun yolda 1100 km yolu 10 saatte gittim ve 180-190 tl arası yaktı. ama şehir içinde içiyor resmen araç net değerleri bilmiyorum alıcı varsa satarım tabi cüzzi bir fiyata anlaşırız Bende şuan 2006 focus ghia tdci var 2.araç olarak. Keyfe keder binip değişiyorum bu 2.aracı. Denk gelirde satarsam ve senin araç duruyorsa düşünürüm ciddi ciddi. F1 düşüncem var zaten bundan sonra 2.0 olursa birde daha isabet olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Bende şuan 2006 focus ghia tdci var 2.araç olarak. Keyfe keder binip değişiyorum bu 2.aracı. Denk gelirde satarsam ve senin araç duruyorsa düşünürüm ciddi ciddi. F1 düşüncem var zaten bundan sonra 2.0 olursa birde daha isabet olur Olmadı takasa gireriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Olmadı takasa gireriz Oda uyar bana, focusu da 2003 bora ile takas etmiştim zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Olmadı takasa gireriz Oda uyar bana, focusu da 2003 bora ile takas etmiştim zaten Pazarlık masasını kuralım mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Erem Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Pazarlık sünnettir abi zaten kur masayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap