hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 bu çok mu gerekli bir şey? Bilmediğim için soruyorum.Fiyatıda az değil 80-90 larda geziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bagaja sıvı dökülürse döşemeyi korumak amaç.Ben almadım açıkcası.Yarım depoya yakın benzinimi koyar gezerim.Bir de gördüğüm kadarıyla bauhause de felanda var ölçüsüne göre fakat yapıldığı malzeme siyah plastik ama yumuşak plastikten.Çok dayanıklı değil. Paspas gibi kauçuktan alabiliyorsanız iş görür diğeri hemen yırtılacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Bagaja sıvı dökülürse döşemeyi korumak amaç.Ben almadım açıkcası.Yarım depoya yakın benzinimi koyar gezerim.Bir de gördüğüm kadarıyla bauhause de felanda var ölçüsüne göre fakat yapıldığı malzeme siyah plastik ama yumuşak plastikten.Çok dayanıklı değil. Paspas gibi kauçuktan alabiliyorsanız iş görür diğeri hemen yırtılacaktır. Köyden kentten turşu pekmez getirenler için ideal o zaman 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Benim bagaja haftasonu 70 lik ouzo döküldü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Benim bagaja haftasonu 70 lik ouzo döküldü arabayamı acısak ouzo yamı kafam karıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 arabayamı acısak ouzo yamı kafam karıştı bagaj havuzu olmadığını düşünsene polis Aydın abiyi durdurduğunda içerden alkol kokusu geliyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 arabayamı acısak ouzo yamı kafam karıştı Valla ouza ya acıdım ben araba bi şekilde temizlenir alkol zaten uçmuştur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Astrada bagaj havuzu yok; hepsi bagaj halısına dökülmüş. arabayamı acısak ouzo yamı kafam karıştı Arabaya ne acıcaz yahu; taaa sakıza gittim aldım geldim o Ouzo yu ona acıyalım. Diğer 2 şişe sakız likörü sağlam ama hiç değilse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Birde beni düşünün tam sipariş verdim gelecek bekliyorum o gün köyden petek bal getireyim dedim sonra bagaj halısı bildiğiniz kovana dönmüş iş işten geçti allahtan ankarada yıldız sanayi diye bir yer varda çıkma bir bagaj havuzu aldık yenisinden tıpkısının aynısı şimdi kafam rahat artık bilumum yiyecek içecek kasa kasa arpa suyu , ouzo anlamam ama yeni r....ka dan anlarım getir hiç bir sorun yok. birde saz söz ... amannn sabahlar olmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Ben de Tarz marka havuzlu paspas kullanıyorum, tavsiye ederim, heralde bagaj havuzu da iş görür diye düşünüyorum. Hatta ben de hepsiburada.com dan almıştım. Alışverişinizi yaptıysanız hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Tarz marka bagaj havuzu bence iyi sayılmaz. Hem ince dayanıksız hemde ölçüleri tam olarak uymuyor kenarları egiliyor. Kısacası tavsiye etmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 sahibindencom'da bir satıcıyla başka bir aksesuar için iletişime geçmiştim.Elimde çok kaliteli bagaj havuzu var dedi.Hiçbir şekilde koku vs yapmaz birincis sınıf fiyatını düşürdük diye.Bende gönder dedim.Gerçekten hiçbir katlama vs olmadan geldi dediği gibi kaliteli bir ürün ve ince değil.Tam olarak bagajınıza oturuyor.Foto karanlık olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 sahibindencom'da bir satıcıyla başka bir aksesuar için iletişime geçmiştim.Elimde çok kaliteli bagaj havuzu var dedi.Hiçbir şekilde koku vs yapmaz birincis sınıf fiyatını düşürdük diye.Bende gönder dedim.Gerçekten hiçbir katlama vs olmadan geldi dediği gibi kaliteli bir ürün ve ince değil.Tam olarak bagajınıza oturuyor.Foto karanlık olabilir Bu mu acaba tam anlayamadım karanlıktan ama; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ben de tarz kullanıyorum, belki çok iyi kalın sert değil ama gerek yok bence, bir kez oraya bırakıyorsun, bi daha ellenmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Bu mu acaba tam anlayamadım karanlıktan ama; Aynısı değil.Benim aldığım ürünün kenar yüksekliği daha fazla sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap