Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Süngerimsi değil abi şu ayak paspaslarına göre biraz sert bir kauçuk olur kendileri O zaman güzel sağlam olur.Selam söyle kendilerine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 O zaman güzel sağlam olur.Selam söyle kendilerine. Başım üstüne saygı duyuyormuş sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Yanık Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Ford Focus HB 2012 sonrası 3D Bagaj Havuzu hepsiburda.com dan aldım 5 cm kısa geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Ford Focus HB 2012 sonrası 3D Bagaj Havuzu hepsiburda.com dan aldım 5 cm kısa geldi. Normaldir, çünkü 2 tür araç vardı biri mini stepneli biri büyük boy stepne koltuk açısından dolayı ikisi arasında boy farkı var. Bu tür ürünleri hb gibi yerden değil direk üreticisinden alın diye sitemizde hep söylüyoruz ama bize güvenmiyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Normaldir, çünkü 2 tür araç vardı biri mini stepneli biri büyük boy stepne koltuk açısından dolayı ikisi arasında boy farkı var. Bu tür ürünleri hb gibi yerden değil direk üreticisinden alın diye sitemizde hep söylüyoruz ama bize güvenmiyorlar Yada ince-kalın stepneli diye belirtilen modellerden size uygun olanını almak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2014 Benimki büyük boy Havuz gelmiş işyerinde ben göremedim daha Hayirli olsun hemsom [emoji106] Bunun buyuk boy kucuk boyuda mi var? Seneyede bagaja serersin artik [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531 ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ... bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun Erkan Bey bu paspas kauçukmu siz aldınız diye fikrinizi alıyım dedim.Bir de stepne ince tip mi kalın tipmi sizdeki ve kenarlarda boşluk kaldımı.Sizden alacağım bilgiye göre hazır fiyatıda düşmüşken (50 tl) hemen sipariş veriyim diyorum.Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Erkan Bey bu paspas kauçukmu siz aldınız diye fikrinizi alıyım dedim.Bir de stepne ince tip mi kalın tipmi sizdeki ve kenarlarda boşluk kaldımı.Sizden alacağım bilgiye göre hazır fiyatıda düşmüşken (50 tl) hemen sipariş veriyim diyorum.Teşekkürler. Doğan abi, malum kış geliyo diyerek bi de senin gibi ucuzladığını gördüğümden dolayı sipariş verdim bakalım nası bişey gelecek, görcez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Doğan abi, malum kış geliyo diyerek bi de senin gibi ucuzladığını gördüğümden dolayı sipariş verdim bakalım nası bişey gelecek, görcez. Abicim ben daha sipariş vermedim kauçukmu emin olmadan almıyım dedim. Neyse seninki gelince anlarız artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Abicim ben daha sipariş vermedim kauçukmu emin olmadan almıyım dedim. Neyse seninki gelince anlarız artık. Abi senin araba sedan değil mi? Linkteki ürün için HB yazıyorda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Abi senin araba sedan değil mi? Linkteki ürün için HB yazıyorda Aynısının sedanını alacas inş. Malzeme kalitesini öğrenelimde hele. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Aynısının sedanını alacas inş. Malzeme kalitesini öğrenelimde hele. Bi link verebilirseniz abi bakalım nasıl bişi ben alıp iade etmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Bi link verebilirseniz abi bakalım nasıl bişi ben alıp iade etmiştim http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otelf17532&categoryId=20036337 Al bakım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Aynısını kullanıyorum, ince dandik bir malzemesi var ama bi kere serip aylarca ellenmeden durduğu için zararı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Aynısını kullanıyorum, ince dandik bir malzemesi var ama bi kere serip aylarca ellenmeden durduğu için zararı yok. Malzeme olarak süngerimsi plastik değil sanırsam. Kauçuk olsun istiyorum dayanıklılık şart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap