Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 öncelikle merhaba uygun konu bulamadığım için buraya açtım. aracım hb focus 3 bagaj havuzu almak istiyorum. bildiğim kadarıyla bizim araçlarda ince stepne ve kalın stepne diye 2 çeşit bagaj havuzu var. aracım ince stepne, fakat simit tank lpg mantajı yapılırken, altına destek koyup biraz yükselttiler. yani artık aracım ince stepne derinliğinde değil. sizce bu durumda hangi tip havuz almalıyım. internette araştırdım biraz. kimi diyor tam oturmadı açıklık kaldı vs vs. belki içinizde bu konuda tecrübe etmiş birisi vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 8 cm civarı yükseldiyse kalın için olanı alın. (ORJ hali bu) Gerçi yükseldiği için her türlü ince için uygun olan tam oturmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Hocam kalın stepneyr göre alacaksınız ben ince stepneyr geçince tüp takan arkadaşla değişmiştik malzemeleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 kalında karar kıldım. peki marka olarak bi tavsiyeniz varmı ? l.locker ve yps var genelde nette ama locker dan pek memnun değiller açıklık kalıyor diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 kalında karar kıldım. peki marka olarak bi tavsiyeniz varmı ? l.locker ve yps var genelde nette ama locker dan pek memnun değiller açıklık kalıyor diye. Hb aracima yps plastikten bagaj havuzu aldım. Ben memnunum tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 kalında karar kıldım. peki marka olarak bi tavsiyeniz varmı ? l.locker ve yps var genelde nette ama locker dan pek memnun değiller açıklık kalıyor diye. Eger düşünürseniz bendeki kalın stepne, bagaj köpükleri, ve halısı ile takas yapabiliriz ilan burada http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/12522-Focus-3-Sedan-ince-Stepne,-Köpük,-Halı-Takası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 23 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Eger düşünürseniz bendeki kalın stepne, bagaj köpükleri, ve halısı ile takas yapabiliriz ilan burada http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/12522-Focus-3-Sedan-ince-Stepne,-Köpük,-Halı-Takası geç kaldınız sitenin birinden 60 tl ye aldım. kalın stepne bagaj havuzu. 20 tl de kuponum vardır. 40 tl ye geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Bir saat önce, Fatih büyükkale yazdı: geç kaldınız sitenin birinden 60 tl ye aldım. kalın stepne bagaj havuzu. 20 tl de kuponum vardır. 40 tl ye geldi Hangi site? Link lütfen? --0 dakika sonra eklendi-- İşine yarayacak biri olabilir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 13 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hangi site? Link lütfen? --0 dakika sonra eklendi-- İşine yarayacak biri olabilir... http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/focus-3-hb-kstepne-2011-snr-bagaj-havuzu-siyah-P35963992 gelince ürün hakkında bilgi veririm. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Abi bence önce bagaj havuzu satan bi yerde dene daha sonra ona göre netten sipariş ver. Sonra iade falan uğraşmamış olursun. Bana bi arkadaşım hediye almıştı mat plastikten sert bi malzeme gayet kullanışlı öyle yırtılacak gibi fln değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 18 dakika önce, Ercan Gülmez yazdı: Abi bence önce bagaj havuzu satan bi yerde dene daha sonra ona göre netten sipariş ver. Sonra iade falan uğraşmamış olursun. Bana bi arkadaşım hediye almıştı mat plastikten sert bi malzeme gayet kullanışlı öyle yırtılacak gibi fln değil. artık çok geç sipariş verdim. hem burda deneyecek hiçbir yer yok malesef. buda muhtemelen dediğin malzemeden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2016 6 saat önce, Fatih büyükkale yazdı: artık çok geç sipariş verdim. hem burda deneyecek hiçbir yer yok malesef. buda muhtemelen dediğin malzemeden. O zaman hayırlı olsun ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abbas Kara Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 15.10.2016 - 08:55 tarihinde, Fatih büyükkale yazdı: http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/focus-3-hb-kstepne-2011-snr-bagaj-havuzu-siyah-P35963992 gelince ürün hakkında bilgi veririm. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ürünü aldıktan sonra fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 6 saat önce, Abbas Kara yazdı: Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ürünü aldıktan sonra fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız. Abbas bey, şuan resim çekme şansım yok araç burda değil. ama çok güzel olduğunu söyleyebilirim. hiçbir sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap