Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Bagaj havuzu deyince nedense ilk aklıma gelen bu oluyor: 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 13 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bagaj havuzu deyince nedense ilk aklıma gelen bu oluyor: Benim aklima da bu geldi: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 (düzenlendi) Focus sedan için yeni konu açmayayım dedim. Bagaj havuzunu malzemesinin halı olması mantıksız olur mu? Su geçirmez diyor; https://urun.n11.com/bagaj-havuzu/ford-focus-sedan-iv-hali-bagaj-havuzu-2014-sonrasi-P56598994 Kasım 29, 2017 Erhan Er. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 önerisi olan yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Bir saat önce, Erhan Er. yazdı: önerisi olan yok mu? ilk defa gördüm, gerçekten su geçirmiyorsa plastikten iyidir bence. Ancak temizliği sıkıntı olabilir. Yağ vs dökülürse mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 1 saat önce, Erhan Er. yazdı: önerisi olan yok mu? Erhan, alırsan yorumlarını dinleriz, C-Max için var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 (düzenlendi) Su haricinde birşey dökülürse temizliği zor olur, koku yapar diye vazgeçtim ve Badela marka lastik havuz aldım. Satıcı model yılı ve stepneyi sordu ama gelen ithal ürünün üzerindeki orjinal etikette 2011 focus III sedan yazıyor. Aralık 4, 2017 Erhan Er. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Burada model yılından ziyade yedek lastik boyutu önemli. Tam boylar için daha küçük boy, mini boylar için büyük boy koruyucu gerekiyor. Focus 3 ilk geldiğinde tam boy lastikle geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selman Kulak Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2019 Focus 3 Sedan 2012 model aracım için bagaj havuzu alacağım. Bir çok marka var. Kimi bagajı tam kaplamıyor, kimi çok ince dandik. . . Kararsız kaldım marka tavsiyenizi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2019 Bagaj için havuzlu paspası bu firmadan almıştım. Malzeme kaliteli ve kauçuk oranı fazla. Yani yumuşak ve kalın malzemeli. Ölçüleri de güzel oldu. Tavsiye ederim. http://www.bagajhavuzu.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2019 Bende gecen hafta MCA aracim icin yps den aldim urunleri gercekten guzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Bz Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 2015 focus için olanı varmı aldığınız yerlerde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Bir saat önce, Serkan Bz yazdı: 2015 focus için olanı varmı aldığınız yerlerde ? İletiniz doğru yere taşındı. Keyifli forumlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2019 3 saat önce, Serkan Bz yazdı: 2015 focus için olanı varmı aldığınız yerlerde ? Benim araba 2015 HB, YPS Plast dan almıştım.http://www.bagajhavuzu.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap