Serdar yaman Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2014 Aracım için lazım kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531 ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ... bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531 ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ... bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun Aldım gitti o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Aldım gitti o zaman Hayırlı uğurlu olsun o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Hayırlı uğurlu olsun o zaman Teşekkür ettim o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 YPS marka al Serdar. Benim evde sedan için var hiç kullanılmadı duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 YPS marka al Serdar. Benim evde sedan için var hiç kullanılmadı duruyor. Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Linktekini aldım abi zaten her zaman kullanmicam İskenderun'a gidiş gelişte kullanıcam nenem turşu zeytin salça falan veriyor bi ona lazım yoksa bağajı hiç kullanmıyorum Hayırlısı; bir kez sereceksin bagaja ve hep orda kalıcak, hep kullanıcaksın yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Hayırlısı; bir kez sereceksin bagaja ve hep orda kalıcak, hep kullanıcaksın yani Hadi bakalım inşallah koku yapmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Hadi bakalım inşallah koku yapmaz Senin aldığını bilmiyorum; YPS hiç yapmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Senin aldığını bilmiyorum; YPS hiç yapmadı. Hayırlısı olsun abi bakalım bir gelsin yıkarım dışarıda bırakırım bir gün koku olsada gider zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 alınca kauçuğundan belli olur. ben sedan a servisten aldım..parlak kauçuk ve sıfır koku.. hb iadelere sıkıntı çıkarmaz.. ben ilk ordan aldım hem yanlış yollamışlardı, hem kokuyordu, hemde kargolarken katlamışar, kauçuk büküldüğü yerden beyazlamıştı. iade etiim.. kırılmamış olmasına dikkat edin, serin, 3 gün koku geçmezse haftası dolmadan iade edin bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2014 Serdar bide şuna dikkat et. Kayçuk olsun. Bazıları köpüklü plastik gibi bişey oluyo. Az zorlasan yırtılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2014 benim arabadakini hatırlıyor musun serdarım hepsiburada dan aldım yanılmıyorsam automix miydi markası ne koku yaptı ne eskidi maaşallah 3 yıldır kullanıyorum biraz da geç kalmışım ya neyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap