Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ledlerin yanlış geldi diye yapıosun Abi demi.Benimkileri söküp takarım bak.Abi nasılsa arabanı yakalıycam biyerde.Çantamda 2 tane ledle gezmezsem hazırda tutmazsam banada Doğan demesinler. Aşkolsun Doğanım, latife yapıyorum yaw, hemen tehdit [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Aşkolsun Doğanım, latife yapıyorum yaw, hemen tehdit [emoji2][emoji2] Ama gerçekten hazırdı yanlış ürün gelmese. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 (düzenlendi) Ama gerçekten hazırdı yanlış ürün gelmese. Doğanım, bak geceleri zaten kaliteli uykum yok, şimdi temelli uykusuz kalacağım yaw[emoji26] Kasım 3, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Doğanım, bak geceleri zaten kaliteli uykum yok, şimdi temelli uykusuz kalacağım yaw[emoji26] Neden kü.Senin haberin olacakmı sanıyorsun.H1 ve H7 Osram cool blue ampüllerinde hazırda bekliyor.Bagajda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Bende ince stepne sadan için bagaj havuzu var, varsa isteyen göndereyim. YPS marka hemen hemen hiç kullanılmadı. Tamam Havuz senin; Ozan gelince vereyim arabasında yer olursa getirsin sana. Yekta alıcaktı onu vazmıgeçti? Görünen en yakın geliş Ocak ama arabasız olabilir. Arabalı gelirsem getiririm sorun değil, araba bomboş oluyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yekta alıcaktı onu vazmıgeçti? Görünen en yakın geliş Ocak ama arabasız olabilir. Arabalı gelirsem getiririm sorun değil, araba bomboş oluyor zaten. Ahaa sen bu haftasonu gidiyorsun diye biliyordum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Ahaa sen bu haftasonu gidiyorsun diye biliyordum ben. İstanbul abi o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yekta alıcaktı onu vazmıgeçti? Görünen en yakın geliş Ocak ama arabasız olabilir. Arabalı gelirsem getiririm sorun değil, araba bomboş oluyor zaten. Yekta başka işler karıştırıyor yakında Focus bagaj havuzu ile hiç işi olmayacak onun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yekta başka işler karıştırıyor yakında Focus bagaj havuzu ile hiç işi olmayacak onun Hmm proje arabası ayrı olcaktı Focus durcaktı, merak ettim bi dürteyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yav ben iyica karıştırdım.Aydın başkanı da ben İstanbulda sanıyorum iyimi. Tamam çözüldü sorun.Kargo şirketleri saolsun diyelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Yav ben iyica karıştırdım.Aydın başkanı da ben İstanbulda sanıyorum iyimi. Tamam çözüldü sorun.Kargo şirketleri saolsun diyelim [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Değerli Forum üyeleri her ne kadar 2014 olsa da 2015 makyajlı kasa olarak geçen Ford Focus HB için bildiğiniz aksesuar satan (özellikle havuzlu paspas ve bagaj havuzu) yerler var mı? WEB araştırmalarımda hep makyajsız Focus ürünleri denk geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Değerli Forum üyeleri her ne kadar 2014 olsa da 2015 makyajlı kasa olarak geçen Ford Focus HB için bildiğiniz aksesuar satan (özellikle havuzlu paspas ve bagaj havuzu) yerler var mı? WEB araştırmalarımda hep makyajsız Focus ürünleri denk geliyor. Makyajlı ve makyajsız kasaların bagaj hacimleri ve araç boyutları aynı. Eğer bagaj kısmında da tasarımsal bir değişiklik söz konusu değilse makyajsız kasanın çoğu aksesuarı uyacaktır yeni modellere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 http://www.ypsplast.com.tr/ ben burdan bir kaç defa bagaj havuzu aldım, gayet iyi ürünleri... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Ford servisinde HB için olan 120,00 TL' ye aldım. Havuzlu 3D paspas serviste yoktu onu da dışarıdan almak zorunda kaldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap