Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2014 Klasik başlığımızı açalım. Hayırlı olsun bakalım neler çıkacak. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Temsilcimiz D Grubu'nda Dortmund, Arsenal ve Anderlecht ile rakip oldu. Şampiyonlar Ligi kura çekimleri Monaco'da yapıldı. Temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'nda Borussia Dortmund, Arsenal ve Anderlecht ile eşleşti. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar son 16'ya kalacak. Grup üçüncüleri Avrupa Ligi'ne gidecek, sonuncular Avrupa defterini kapatacak. Kura çekimleri sonucu gruplar şöyle şekillendi: A GRUBU Atletico Madrid Juventus Olympiakos Malmö B GRUBU Real Madrid Basel Liverpool Ludogorets C GRUBU Benfica Zenit Bayern Leverkusen Monaco D GRUBU Arsenal Borussia Dortmund Galatasaray Anderlecht E GRUBU Bayern Münih Manchester City CSKA Moskova Roma F GRUBU Barcelona PSG Ajax APOEL G GRUBU Chelsea Schalke 04 Sporting Lizbon Maribor H GRUBU Porto Shakhtar Donetsk Athletic Club BATE Borisov Ntvmsnbc.com 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Anderlecht maçlarından 6 puan alırsak (çokta inanmıyorum buna) ve Anderlecht, Arsenal ve ya Dortmunttan puan çalarsa bizde birinden deplasmandan en az 1 puanla dönersek 2. olabilme ihtimalimiz var. Yani son maçımızı final maçı olarak oynarız. Ama 3.lük daha olası malesef. Bu formda kalırsak 4. lük... Fikstürü de ben veriyim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Alman takımları formda değil, arsenal ortada. Bence ilk iki yüzde yüz alınmalı. Korkmayın bu kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Rahat olun top yuvarlakdır, :) İş olacağına varır, izleyip heyecan yaşayalım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Grup fena değil ama önemli olan bizim takımın form durumu. Süper kupa maçındaki gibi oynarsak Avrupa liginde ki en kolay gruptan bile çıkamayız. Ama avrupada Galatasaray gibi oynarsak bu gruptan çıkarız. İlk maçta Anderlecht'i yenmemiz lazım muhakkak. 6 maçtan biri deplasman sadece : :: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 H grubu ve C grubu iyiymiş yaaa , bizim grup biraz gs ye kalın bence; anderlecht çok iyi durumda bu gs yi eylüldeki maçta kesin yenerler sonrası hüsran, birde bu arsenal ön eleme uynadı ama 1.torba dan katıldı kuralara ne adaletsiz iştir bu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Grup fena değil ama önemli olan bizim takımın form durumu. Süper kupa maçındaki gibi oynarsak Avrupa liginde ki en kolay gruptan bile çıkamayız. Rakipten çok bizim ne yaptığımız önemli. Zaten Türk takımlarının sorunu bence bu. Rakibe o kadar yoğunlaşıyoruz ki kendimiz gibi oynamıyoruz sonra İster ki en zor takımlar gelseydi biz oynadıktan sonra çıkmamak için bir neden yok.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 B.dortmund lider çıkar,Gs ile Arsenal ikincilik için çekişir bence.Fikstürden dolayı da Galatasaray'ın ikincilik ihtimalini yüksek görüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 B.dortmund lider çıkar,Gs ile Arsenal ikincilik için çekişir bence.Fikstürden dolayı da Galatasaray'ın ikincilik ihtimalini yüksek görüyorum. Son maç Arsenal ile Arena da. Kimbilir belki de geçen sene ki Juve maçı gibi son maç Arsenal'i yenip çıkarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Son maç Arsenal ile Arena da. Kimbilir belki de geçen sene ki Juve maçı gibi son maç Arsenal'i yenip çıkarız gs içerde bu Arsenali yener.Fenerbahçeli olarak söylüyorum bunu.Takım şu an formsuz belki ama geçen sezonda gs böyleydi.Ligde formsuzdu Chelsea'den fark yenir deniliyordu arenada iyi maç çıkarmışlardı.Geçen yıla göre şans yüksek bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 gs içerde bu Arsenali yener.Fenerbahçeli olarak söylüyorum bunu.Takım şu an formsuz belki ama geçen sezonda gs böyleydi.Ligde formsuzdu Chelsea'den fark yenir deniliyordu arenada iyi maç çıkarmışlardı.Geçen yıla göre şans yüksek bence Şuan ki Arsenal'i, şuan ki GS yenmek dursun puan dahi alamaz. Ama son maç 9 Aralık'ta o zamana kadar formumuzu buluruz bulmuş olmamız lazım Fakat Arsenal'de bugün ki gibi olmaz onlar da formunu bulur zor ve sıkı bir maç olur. Eğer şu 2-3 günde GS iyi bir kanat-forvet, bek ve orta saha bulamazsa bu grupta da o maçta da işimiz çok ama çok zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Pazartesi yorum yapıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Pazartesi yorum yapıcam Niye Pazartesi Cuma Mübarek gün, C.tesi-Pazar Resmi tatil diyemi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Niye Pazartesi Cuma Mübarek gün, C.tesi-Pazar Resmi tatil diyemi :D Ligler başlasın ilk maçlar oynansın dedim. Şimdilik sadece Arsenal-Beşiktaş, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını izledik. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Ligler başlasın ilk maçlar oynansın dedim. Şimdilik sadece Arsenal-Beşiktaş, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarını izledik. Ona bakarsan ilk maçlarda daha tam fikir vermez. Şuan en hazır takım Bjk görünüyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap