Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 09.09.2014 - 22:31 tarihinde, Serhat E. yazdı: Gelecek yok da gidecek var Ozan. Ben gideceğim ama yakalanma korkusu var işte. Bana denk gelirse paşa paşa vergileri ödetiyorlarmış sen kaç tane getirmeyi planlıyorsun ki? 3er 5er getiriyor millet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 09.09.2014 - 22:32 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: sen kaç tane getirmeyi planlıyorsun ki? 3er 5er getiriyor millet 6-7 adet sipariş aldım şimdilik biraz daha sorayım gelenlere sorun olmaz derlerse sana da ayarlarım. İstersen temiz 5S de var 16gb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 09.09.2014 - 22:34 tarihinde, Serhat E. yazdı: 6-7 adet sipariş aldım şimdilik biraz daha sorayım gelenlere sorun olmaz derlerse sana da ayarlarım. İstersen temiz 5S de var 16gb oda oluuur fiyata bağlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Uzay grisi ile gümüş arasında kararsız kaldım ama ağır basan uzay grisi. Birde kesinlikle 4.7" alırım diyordum ama şimdi 5.5" mi alsam acaba diyorum. 64 lük iyi oluyor 5Sden alışkınım ama fiyat da epey artıyor. Neyse 5S 64 lüğü satayım da bir, ona göre karar veririm artıkın. İsteyen varsa satmayı düşünüyorum, taksitte yapabilirim : :: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 10.09.2014 - 06:43 tarihinde, Yusuf Çavuş yazdı: Uzay grisi ile gümüş arasında kararsız kaldım ama ağır basan uzay grisi. Birde kesinlikle 4.7" alırım diyordum ama şimdi 5.5" mi alsam acaba diyorum. ben hala 4.7 diyorum ama sadece 1cm fark var genişlikte, 5.5 görmek denemek lazım sanki ama yinede fazla büyük duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Paylaşmasam olmazdı Applecılardan özür diliyorum 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 O zaman buda benden 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 (düzenlendi) Yeni tasarım biraz fazla yumuşak gibi. Samsung alpha ile iphone'a benzerken (köşe radyüsü küçültüp, metal çerçeve eklemiş), apple'da samsung tarzı yapmış (köşe radyüsleri büyümüş). Ellemeden almamak lazım. Eylül 10, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 10.09.2014 - 12:23 tarihinde, Murat Kavuk yazdı: Yeni tasarım biraz fazla yumuşak gibi. Samsung alpha ile iphone'a benzerken (köşe radyüsü küçültüp, metal çerçeve eklemiş), apple'da samsung tarzı yapmış (köşe radyüsleri büyümüş). Ellemeden almamak lazım. iPod kullanımanızı tavsiye ederim. Onun aynısı alt kısmı vs. Uçmaya gerek yok yani emin olun kullanımı çok kolay onların. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 (düzenlendi) Acaba hangisini alırsınız bu tablolara göre Eylül 10, 2014 Aydın Genç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 (düzenlendi) 10.09.2014 - 14:02 tarihinde, Aydın Genç yazdı: Acaba hangisini alırsınız bu tablolara göre Benim tercihim M8=Iphone6 > S5 Note4 > 6+ olurdu. Eylül 10, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Tablolar her zaman yanıltır sizi, bu telefonların hepsi amiral gemisi iphone'lar zaten kendini kanıtlamış devrinde hiçbir zaman sorun yaşatmamış telefonlar zamanla yazılımlarına yenik düşüyorlar sadece. Android cephesi biraz daha çetrefeli daha fazla deneyim ve kullanıcı bilgisi istiyor yani tablolara bakarak bunlar arasında karar verilmemeli. Başlı başına sizin neye ihtiyaç duyduğunuz önemli, ios mu? andorid mi? öncelik bu olmalı, ardından seçim kolay. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 benim iphone5 canavar gibi valla... beni çekmedi bu yeni aletler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 28.08.2014 - 20:03 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yeni telefonlar tahmin edildiği gibi 4.7 inş ve 5.5 inç olarak sunuluyor. İsimleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ekran camı kavisli, kenarlara doğru akıyor. Apple yeni ekranı "Retina HD" olarak nitelendiriyor. "Ion strengthened" cam, daha güçlü. Ekran boyutları 4.7 ve 5.5 inç 4.7 inç ekranlının çözünürlüğü 1334 x 750 5.5 inç ekranlının çözünürlüğü 1920 x 1080 Güç butonu kenara alınmış, böylelikle ulaşması daha kolay. Ah Yakup ah.. Benim aldığım HTC desire 816 5.5 inch idi ve güç tuşu kenara alınmıştı. Amma dalga geçmiştin. Şimdi iphone yapınca süper olmuş değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 13.09.2014 - 09:00 tarihinde, H. Cenk Köse yazdı: Ah Yakup ah.. Benim aldığım HTC desire 816 5.5 inch idi ve güç tuşu kenara alınmıştı. Amma dalga geçmiştin. Şimdi iphone yapınca süper olmuş değil mi ? Ben hiç süper olmuş demedim kimseye hala büyük ve gereksiz olarak görüyorum. Ayrıca dalga geçtiğimi de hatırlamıyorum, büyük telefonda power tuşunun parmağa yakın olması gayet doğal. Ama siz beni hep eksik tanıyarak yargılamaya devam ediyorsunuz çok ayıp çok.Etrafımda fikrimi soranlara ise ''Apple'a ilk kez küfür ettiğimi ifade ediyorum'' Sebebi ise büyük telefon çıkartması değil 4.7'ye optik sabitleme ve ppi artışını koymamış olması. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum sebebi ise kız arkadaşımı mevcut 5s'i mi verip onun 4s'i yenilemek ama 5s'i olanlara 4.7 almamasını tavsiye ediyıorum çünkü 6S olacak modelin daha uygun olacağını düşünüyorum. Hala daha 5.5'e sıcak değilim sırf siteMİZ için video çekerken güzel olması için yakın duruyorum ve 2.el'de para etmesi için. Misal mayıs yorumum: Vb söylemlerim oldukça mevcut, lütfen yer aramayalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap