çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 (düzenlendi) alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var http://www.otopark.com/2014/08/19/molotof-kokteyli-seat-leon-1-4-tsi-fr/ Eylül 14, 2014 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var ben bu arabaya para vermem. Adamlar golfe yetişmesin diye ellerinden geleni yapmışlar. seat ve skoda firmalarının sloganı artık bu:''vw alamıyosanız ikinci kalitede bizi alın'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Otopark'ın otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Otopark'ın otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. ben güveniyorum valla çok güzel otomobil inceliyorlar aracın artisini da eksisini de söylüyorlar mesela golf ve s 60 ile ilgili bayağı olumlu yorumlar yapmışlar , passat içinde bayağı olumsuz yorum yapmışlar hepside yerinde ve doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2014 Küçük şehirin dezavantajı test etme şansım olsaydı karşılaştırırdım iki aracı kullanmadan yinede fr benim için iyi bir araç olmaya devam edecek:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap