Mertcan Ateş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 Focus III Titanium+Smart sahibiyim aranıza yeni katıldım. İç ışıklandırmadaki kırmızı ledlerim yanmıyor. Sorun neden olabilir? İkinci sorum ise uzun farları yakamadım. Sellektör yapıyor sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yol bilgisayarı menüsünde Aydınlatma altına Ortam ışığı var, açık mı kapalı mı kontrol edin. Uzun far için selektör kolunu geriye itin, çekince selektör yapar, itince uzunlara kalıcı olarak geçer. Ve kullanma kılavuzunu okuyun... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yol bilgisayarında iç aydınlatma seçeneği var mı ? Yoksa servise gidin onlar halleder. Ikincisi eğer kısalar yanıyorsa uzun da yanar, far kontrol kumandasından ayarlayacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 İlk kullanımda ben de uzun fara geçirememiştim Eskilerde uzun fara geçmek için, selektör yapar gibi yapıyorduk. Basılı tutunca uzunlar açık kalıyordu. Yenilerde uzunlara geçmek için kolu ileriye itmek gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Clio III HB'den sonra araç çok teknolojik kaldı. Kullanma klavuzu da maşallah zaten. Yol bilgisayarında gezindim ama km, yakıt ve kalan menzilden başka bir şey göremedim açıkçası. Gerekli cevaplarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 km, yakıt ve kalan menzilden başka bir şey göremedim açıkçası. Ayarlar var, onun altında Aydınlatma var, onun da altında Ortam Işığı var. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Ayarlar var, onun altında Aydınlatma var, onun da altında Ortam Işığı var. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Aracımın yanına gidince dediklerinizi uygulayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Ayarlar var, onun altında Aydınlatma var, onun da altında Ortam Işığı var. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum. Doğru hatırlıyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yol bilgisayarı menüsünde Aydınlatma altına Ortam ışığı var, açık mı kapalı mı kontrol edin. Uzun far için selektör kolunu geriye itin, çekince selektör yapar, itince uzunlara kalıcı olarak geçer. Ve kullanma kılavuzunu okuyun... Geriye itmek pek bi garip geldi abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Geriye itmek pek bi garip geldi abi Kendine çekmek - geriye itmek, böyle düşününce garip değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Sorunum çözülmüştür. Yardımlarınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mertcan Ateş
Focus III Titanium+Smart sahibiyim aranıza yeni katıldım. İç ışıklandırmadaki kırmızı ledlerim yanmıyor. Sorun neden olabilir?
İkinci sorum ise uzun farları yakamadım. Sellektör yapıyor sadece.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap