Hüseyin Samet Koçer Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2014 (düzenlendi) Aracım double teyp taktrmayı düşünüyorum. Navigold port double teyp nasıl olur. Araçtaki tehsisatı bağlıyacak teyp montjı + gerigörüş kamerası 800 tl dedi önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Navigold port kulananlar varsa özellikle onların yorumlarını merakla bekliyorum. İyi Forumlar Eylül 5, 2014 Hüseyin Samet Koçer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Modifiye → Mk2- Ses & Görüntü Sistemleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 fena bi cihaz değil ama daha ucuza bulursun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Samet Koçer Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Kusura bakmayın sizide uğraştırdık forumda yeniyim İnternete en ucuzunu 750 tl ye buldum gerigörüş kamerası yok bide ben extra olarak araç üstndeki anfi ile bası bağlatıcam fena bi cihaz değil ama daha ucuza bulursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2014 (düzenlendi) anfi bas bağlatacaksan ses kalitesi önemli olmalı pioneer f 9220 bt al ozaman.navigold sana biraz çin işi gelebilir.. bluethoot cihazı sağlamdır ama navigasyonsuz olması sıkıntı çıkarır sana biton adaptasyon gerekiyor varsa adamda yüklet derim.. şunu bi incelermisin ? Eylül 5, 2014 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Epeydir forumda yoktum fakat ben eski aracımdan aktardığım ses sistemini bu teyip'e göre bağlattım ses bana yetmiyo gps kartı 3. günden arıza verdi götürdüm 2 hafta dediler sırf fiyat uygun diye almıştım video formatlarını uzun uğraşlar sonucu rusça bir site üzerinden buldum fakat teyibin 3. sınıf bir cihaz olduğu çok sıkıntı çıkardığı google çeviri sayesinde anladım usb den mp3 leri çalarken eğer yolda gidiyosanız başka klasörlere kayıyosunuz dokunmatik rezalet. Hakkını yemiyim navigasyon iyi .Onun dışında herşey ucuz etin yahnisi konusunda ne ise bu cihaz içinde aynı... Bilginize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap