hüseyin ipek Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2014 Kuzenim ciddi anlamda kafayı takmış durumda.Benim hiç düşünmediğim bir sınıf açıkçası.Fazla bilgim yok dolayısıyla.Bütçe 35-40 bin civarında 2004-2005 model ravlar nasıldır? Yakıt tüketimi yüksek büyük olasılıkla lpgli kullanılacak.Kafamıza takılanlar: 1)lpg ile uyumu nasıldır? 2)yedek parça noktasında sıkıntı yaşar mıyız? 3)Bakım maliyetleri nasıldır? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2014 Yakıtı sorun edecek kişinin uzak durması gereken araçlardan biri, tüketimi hayli yüksek, bir ara kiralık araçla gezmiştim ordan biliyorum. Lpg uyumu hakkında bilgim yok fakat o modeldeki 2.0 Avensis'lerde Şpg uyum sorunu var diye biliyorum araştırma yapmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 2004 model avensis lerde ki 2.0 motor bundada kullanılıyorsa LPG işi cok sıkıntılı, sıralı LPG hiç olmuyor, eski tip karbüratörlü araçlara uygulanan 300-400 liralık düz LPG takan taktıran var fakat onada hiçbir garanti veren yok çünkü eninde sonunda motor bi yerden patlak veriyor o sistem dede sorunsuz 40-50 bin binende var ama riski de çok yüksek deniyor. Uyumlu olan tek sistem %30 benzin %70 LPG ile çalışan bir sistem var oda hem montajı ve kiti pahalı 3-4 bin lira civarında idi en son hemde sürekli benzin tükettiği için pek ekonomik olmuyor. LPG ile kullanılacak bir motor değil o model 2.0 avensis motorları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Bu sınıftaki araçlar çok ilgimi çekiyor uygun ikinci el fiyatlarıyla iki yıldır aklımı kurcalıyorlar uygun bir fiyata otomatik 4X4 lpg ile ekonomik de olabilecek bir araca sahip olmak gayet cezbedici ama kullananların dürüst yorumlarına ihtiyaç var. Yıllardır gözlemlediğim bir durum var yanılıyor da olabilirim Japon markalarını kullananlar çok müthiş marka fanatiği oluveriyorlar ( misal aracımı ikibin km'dir kullanıyorum gayet sorunsuz ) açıkçası onların yorumlarına da pek güvenmiyorum. Galiba zaman ve para harcıyarak kiralayıp deneyimlemek daha mantıklı olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Madem yakacak tam yaksin boyle bisey alin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-makyajli-hse-range-176274161/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2014 Avensilerde sorun oldugunu duymustum.Lpgciler ravlara sorunsuz montaj yapıp iyi verim aliyoruz diyorlar.Yalniz aracin tipi felan hosuma gitti benim Madem yakacak tam yaksin boyle bisey alin Bu yakmaz baya baya icer bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-makyajli-hse-range-176274161/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Madem yakacak tam yaksin boyle bisey alin Bu yakmaz baya baya icer bence http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-makyajli-hse-range-176274161/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap