Alparslan Erdin Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2014 Beyaz Meleğimde ufak ufak değişime başlıyorum ilk olarak bugün çıkmacıdan mercekli farlarımızı aldık ve farcıya bıraktık içleri temizlenip beyaz kısımları siyaha boyanacak cuma sabahıda montajını yapıcaz kısmetse 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Hayırlı olsun maliyet ne kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Hayırlı olsun maliyet ne kadar Farlara 800 Tl dedi sağ far çok temiz fakat sol biraz kirli idi pazarlıkla 650 tl ye aldım temizliği boyası ve montajı içinde 150 tl ye anlaştık. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Farlara 800 Tl dedi sağ far çok temiz fakat sol biraz kirli idi pazarlıkla 650 tl ye aldım temizliği boyası ve montajı içinde 150 tl ye anlaştık. Teşekkürler Çok iyi fiyat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 o yüzden kaçırmadım hemen aldım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Bencede cok iyi fiyat hayırlı olsun sanırım muayene de sorun oluyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Bencede cok iyi fiyat hayırlı olsun sanırım muayene de sorun oluyormuş 2 yılda bir söküp takar hepsi 2 vidaya bakar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 (düzenlendi) Aynen dediğin gibi napsak acaba gece yediemine mi girsek Eylül 10, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Aynen dediğin gibi napsak acaba gece yediemine mi girsek Benide götürsene beraber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Benide götürsene beraber Serdar ikimizde bu halde hemen yakalaniriz bu kiloyla neyin arkasına girsek görürler bizi[emoji12][emoji12] 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Serdar ikimizde bu halde hemen yakalaniriz bu kiloyla neyin arkasına girsek görürler bizi[emoji12][emoji12] Bir hb için ince stepne ve bağaj havuzunu kapsaydım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 hayırlısı olsun.gule gule kullanın.. benımde şuan araştırdıgım ve yapmak istediğim değişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 (düzenlendi) Bencede cok iyi fiyat hayırlı olsun sanırım muayene de sorun oluyormuş evet onu çıkmacıda söyledi ama şöyle aracın fabrika çıkışında orjinal olarak bu farlar takılı versiyonları varsa sorun yok dedi ama fabrika çıkışında yoksa değişmen lazım dedi e benim daha 2 sene var muayene günü gelince kim öleee kim kala hayırlısı olsun.gule gule kullanın.. benımde şuan araştırdıgım ve yapmak istediğim değişim Teşekkürler fiyat konusunu iyi araştırın derim ben dün nerdeyse 800 tl ye alıyordum farları bugün başka bir çıkmacıda daha temizini daha ucuza aldım. Eylül 10, 2014 Alparslan Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Hayırlı olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap