Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 evet onu çıkmacıda söyledi ama şöyle aracın fabrika çıkışında orjinal olarak bu farlar takılı versiyonları varsa sorun yok dedi ama fabrika çıkışında yoksa değişmen lazım dedi e benim daha 2 sene var muayene günü gelince kim öleee kim kala Güle güle kullanın. Farlar xenon ise sorun çıkar. Malum, onlar otomatik yükseklik ve far yıkama ister. Mercekli halojen far ise sorun olmaz muayenede. Yükseklik ayarı vs çalışıyor olsun yeter. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Bu farlardan bulmam konusunda bana yardımcı olabilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 çıkma farlarda xenon kiti varmı yoksa bunlar boşmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Bu farlardan bulmam konusunda bana yardımcı olabilir misiniz Ben 4s Oto dan aldım http://www.4sfordcikmaparca.com/ bu siteden iletişim kurabilirsiniz çıkma farlarda xenon kiti varmı yoksa bunlar boşmu kit yok boş olarak aldım komple dolu olanıda vardı onun tanesine 500 tl istedi osram kit vardı üzerinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Şahin Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Farlar temizlenip siyaha boyandıktan sonra fotoğraf çekip bizimde görmemiz mümkünmüdür =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 (düzenlendi) Farlar temizlenip siyaha boyandıktan sonra fotoğraf çekip bizimde görmemiz mümkünmüdür =) Tabiki yarın farları teslim aldığımda ve montaj esnasında fotoğraflarını çekip koyacağım Eylül 11, 2014 Alparslan Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Beylice Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Hayirli olsun. Otomatik far yukseklik yapilabiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2014 Benim anlamadığım, bunlar Bi-Xenon farları ve içinde xenon ampuller ve balast yok, öyle mi? Ne kullanacaksınız peki aydınlatma için? Düzgün bir Xenon kitin fiyatı ucuz sayılmaz. Tam dolu farlar 1000 TL'ye alınsa daha ekonomik olurdu bence... @Özer Aksu, değerlendirin o farları... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Benim anlamadığım, bunlar Bi-Xenon farları ve içinde xenon ampuller ve balast yok, öyle mi? Ne kullanacaksınız peki aydınlatma için? Düzgün bir Xenon kitin fiyatı ucuz sayılmaz. Tam dolu farlar 1000 TL'ye alınsa daha ekonomik olurdu bence... @Özer Aksu, değerlendirin o farları... bence de; tam dolu farlar için pazarlık yapılsa daha mantıklı olurdu sanki!. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 (düzenlendi) Bugün Farları Teslim Aldık ve montajını Yaptık Eylül 12, 2014 Alparslan Erdin tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Güle güle kullanın.Ledler beyaz olsaymış diyesim var.Hayırlı olsun tekrar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Şahin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Benim anlamadığım, bunlar Bi-Xenon farları ve içinde xenon ampuller ve balast yok, öyle mi? Ne kullanacaksınız peki aydınlatma için? Düzgün bir Xenon kitin fiyatı ucuz sayılmaz. Tam dolu farlar 1000 TL'ye alınsa daha ekonomik olurdu bence... @Özer Aksu, değerlendirin o farları... Xenon takmadık maalesef H7 ampul taktık şimdilik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Cem abimin dediklerine katılıyorum dolu fara o kadar para verilebilirdi ki forumumuz üyelerinden bi abimiz yanlış hatırlamıyorsam 800-900 tl ye almıştı dolu olan farı benim kendi fikrime gelince ben boş fara 800 tl vereceğime kendi farlarımı bi-xenon a çevirir o şekil kullanırdım en azından ayarınız da aktif olur du Hayirli olsun. Otomatik far yukseklik yapilabiliyor mu? tit. larda olanlarda adaptif far özelliği oldugundan dolayı alt donanım seviyelerinde yükseklik ayarı çalışmamakta bu farı almak bence mantıklı değil. kendi farını bi xenon a geçirmesi daha mantıklı olacağını düşünüyorum. ben öyle yaptım. forumumuz üyesi Oktay Toker bu konuda yardımcı olacaktır size bu fardan taktıran Ozan Karsavuran kardeşim de bir nevi pişman olmuştu hatıladığım kadarıyla.arkaya 2-3 kişi oturunca yemediğim sellektör kalmıyor diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Oktay Abiye mesaj attım 05.09 da geri dönüş olmadı maalesef şimdilik böyle bir deniycez randıman alamazsak iki çıkma beyinle işi çözeriz galiba zaten bu kadarı yaptıktan sonra artık yakınmanın bir faydası yok Fikirleriniz Teşekkür Ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap