Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 çok güzel görünüyor ... iyi günlerde kullanın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Klima Düğmelerimizde Geldi bugün akşama montajını yapıp yayınlarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Alparslan merceğin H7'nin verimini düşüreceğini düşünüyorum. Gece denemen lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Abi bu akşam ak koyun kara koyun beli olacak ama bu işlerden pek anlamadığım için kafam iyice karıştı abi benim arabada normal farlara xenon vardı zaten aracın bir önceki sahibi takmış ve gece ben utancımdan açamıyordum bile park sis kullanıyordum yolda o xenonlarda yükseklik ayarıda çalışıyordu ama adam ampulleri reflektöre japonla yapıştırmış çıkaramadık şimdi o xenonların beyni bu merceklilere taksa idi iki tane yeni ampul alsaydık olmazmıydı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Xenon takmadık maalesef H7 ampul taktık şimdilik H7 ampul o merceği bozar karartır. bu fardan taktıran Ozan Karsavuran kardeşim de bir nevi pişman olmuştu hatıladığım kadarıyla.arkaya 2-3 kişi oturunca yemediğim sellektör kalmıyor diye asla pişman olmadım dediğin durumda rahatsız oldum bundan sonra öyle bir durum olursa far üzerinden manuel indireceğim. Bugun olsa yine bu fardan takarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 H7 ampul o merceği bozar karartır. asla pişman olmadım dediğin durumda rahatsız oldum bundan sonra öyle bir durum olursa far üzerinden manuel indireceğim. Bugun olsa yine bu fardan takarım. kızma kardeşim öyla hatırlıyorum dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Dermanlı Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Öncelikle hayırlı olsun bende sizin değiştirdim bu farlar arabaya ayrı bi hava katıyor. Klima düğmelerini nerden buldunuz acaba ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Şu araca belkide en çok yakışan şey bu farlar. Iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Öncelikle hayırlı olsun bende sizin değiştirdim bu farlar arabaya ayrı bi hava katıyor. Klima düğmelerini nerden buldunuz acaba ? Sitemizdeki bu konu hakkında başlıkları inceler misiniz ? Ürünü şahsen tavsiye etmem kötü örnekleri içinde forumu inceleyiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Şu araca belkide en çok yakışan şey bu farlar. Iyi günlerde kullanın. Teşekkürler sıra ön ızgaraların piano black boyanması ve plaka kenarlarındaki iki beyaz direğin siyah folyo ile kaplanması var farların içinde ki siyahlıklarla bütünlük sağlayacağını düşünüyorum. Öncelikle hayırlı olsun bende sizin değiştirdim bu farlar arabaya ayrı bi hava katıyor. Klima düğmelerini nerden buldunuz acaba ? Düğmeleri bir arakadaşın elinde bir takım fazla vardı ondan aldım ama internet sitelerinde bulabilirsiniz ondan önce Yakup Bey'in dediği gibi forumu inceleyin isterseniz ben incelemedim açıkcası düşük maaliyetli olduğu için denedim oldu ve hoşuma gitti sorun olursa çıkarır eski düğmeleri takarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 sıra ön ızgaraların piano black boyanması ve plaka kenarlarındaki iki beyaz direğin siyah folyo ile kaplanması var farların içinde ki siyahlıklarla bütünlük sağlayacağını düşünüyorum. Bir tavsiyede benden,eğer tüm bunları yaparsanız birde dikine olan gündüz farlarından bulup takmaya çalışın. Çok güzel bir bütünlük sağlıyor heleki o beyaz direkler kaplandığında alt taraf bir bütünmüş gibi durarak drl'ler dahada ön plana çıkıyor. Misal; Sağdakinde bazı abartılı şeylerde olsa asıl anlatmak istediğim alt ızgara tarafı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Evet oda Aklımda hatta bunların sinyalli olanları çok güzel görünüyor onlardan araştırıyorum ama farlarda ki ledlerle bunları da takarsam biraz abartı olurmu acaba diye bir soru işareti yanıp sönüyor kafam da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2014 Evet oda Aklımda hatta bunların sinyalli olanları çok güzel görünüyor onlardan araştırıyorum ama farlarda ki ledlerle bunları da takarsam biraz abartı olurmu acaba diye bir soru işareti yanıp sönüyor kafam da Doğru, birde o ledler vardı sizde. Bende emin olamadım şimdi ikisinin nasıl duracağı konusunda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Doğru, birde o ledler vardı sizde. Bende emin olamadım şimdi ikisinin nasıl duracağı konusunda. O Ledleri denedim hiç güzel durmadı farklı bir uygulama yapıyorum şimdi. ST Tampon ve ST jant Siparişini verdik yakında bir sedan ST daha geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap