Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 St Tamponumuzu nihayet taktık 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Spoylerimizide bugün taktık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 ama bir şeyler eksik; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 oda olacak en kısa zamanda yarın araç yazılım ve eksoza gidecek ve jantlar takılacak sonra sonra sonraaa ... offf daha yapılacak çok iş var çooook Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Spoylerimizide bugün taktık Bu tarz spoyler benimde kafamda. Fakat ben daha çok bagajın hatlarıyla aynı yuvarlak hatlı düşünüyorum. Sizinkiyle hemen hemen aynı sadece köşelere gelen kısım daha yuvarlak olacak. Sizinkide gayet güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Spoiler bagajın otomatik açılmasını engelliyordu bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Spoiler bagajın otomatik açılmasını engelliyordu bildiğim kadarıyla. amortisör(ler)ide değiştirerek çözülür aslında ama uğraşmaya değermi/bulunurmu bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 amortisör(ler)ide değiştirerek çözülür aslında ama uğraşmaya değermi/bulunurmu bilmiyorum Aslında yayların yükü kaldırmak için daha yüksek gerilime ihtiyacı olursa gerdirme yoluyla yani kelepçe ile sıkma tarzıyla çözüm olur gibi. Denemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 O fiber spoyler için geçerli arkadaşlar ben plastik aldım o yüzden bagajın açılmasın da hiç bir problem yok Bu tarz spoyler benimde kafamda. Fakat ben daha çok bagajın hatlarıyla aynı yuvarlak hatlı düşünüyorum. Sizinkiyle hemen hemen aynı sadece köşelere gelen kısım daha yuvarlak olacak. Sizinkide gayet güzel. Bahsettiğiniz kısımların keskin olması araca daha asi bir görünüm kazandırdığını düşündüğüm için bunu tercih ettim sizin istediğiniz gibi var mı bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Aslında yayların yükü kaldırmak için daha yüksek gerilime ihtiyacı olursa gerdirme yoluyla yani kelepçe ile sıkma tarzıyla çözüm olur gibi. Denemek lazım. yaydamı var? amortisör var diye biliyorum ben. yay zaten açık halinde gergin olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 yaydamı var? amortisör var diye biliyorum ben. yay zaten açık halinde gergin olsa gerek Bagajda yay var yahu. Kafam karıştı ha. Yay var heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 amortisör(ler)ide değiştirerek çözülür aslında ama uğraşmaya değermi/bulunurmu bilmiyorum Bulunur belki ama değeceğini sanmıyorum. Öyle aman aman bir fark yaratmıyor spoiler,güzel fakat olmasada olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Çok güzel olmuş nazar değmesin kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Bagajda yay var yahu. Kafam karıştı ha. Yay var heralde bagajda sağlı sollu iki adet yay var sadece sol tarafta da amortisör varmış akşam eve gidince ilk işim ona bakmak oldu ve dediğim gibi spoyler plastik olduğu için bagajın açılmasında hiçbir engel yok hatta daha önceleri biraz sert açılıyordu şimdi oldukça rahat açılıyor Çok güzel olmuş nazar değmesin kazasız belasız güle güle kullanın. Teşekkürler Hepimize kazasız belasız ve cezasız sürüşler ST Sedan'ların çoğaldığını görmek çok keyifli Aracınızın maşallahı var. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yolunuz uzun, allah kolaylık versin. ben 1.5 senedir modifiye yapıyorum arabama, ve hala bitmedi. bu kadar bunalamazdım herhalde.. sonlara yaklaştıkca bıkkınlık geldi Bunun Sonu yok her bitti dediğinizde yeni birşeyler çıkıyor şu an aklımda öyle şeyler var ki gece yattığım film şeridi gibi geçiyor aklımdan hastalık bu hastalık bugün jantlar takılıcak eksozlar yapılacak yazılım açık hava filtresi sonrasında daha bir sürü iş iyileşmez bu hastalık ST Logolarımızda tamam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 St tampon nereden aldınız acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap