Hüseyin Uzun Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yeni gelen eklentiler aracı farklı bi boyuta taşıcağı kesin . Şimdiden hayırlı olsun [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şergun Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Hayırlı uğurlu olsun stopların araç üzerindeki fotolarını dört gözle bekliyorum ve stopların fiyatını öğrenebilir miyim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Hayırlı uğurlu olsun stopların araç üzerindeki fotolarını dört gözle bekliyorum ve stopların fiyatını öğrenebilir miyim? Fiyat : 700 $ nakliye dahil 63 TL de gümrük masrafı oldu Montajını yapar yapmaz fotolarını koyucam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Soyle olur sanirsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Hmm, Bmw gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Durmak yok devam Pedal setimiz ve El freni krom kaplamamız 1 senedir bu bmw tip stopları biri taksın da nasıl duracak diye bekliyorum. Nihayet, bi takılsın da içimiz rahat biz de alalım bi takım En az bi bu kadar süredir de o st direksiyonu ebay de watch list te bekletiyordum. Bizim mantık baya paralel ilerliyor anladığım kadarıyla. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. Şu led stop bambaşka yapacak aracı. Sırada ben varım. Ayrıca sizinle bi iletişime geçip, şu difizör olayına da bi el atsak mı beraber? Benim bu konuda bir kaç fikrim var. Geçen hafta Ford'un aksesuar listesindeki difüzörü almaya gittim ama maalesef sedan için üretilmediğini uymadığını söylediler Buna istinaden yukarda fotoğrafta gördüğünüz malzeme vardı ellerinde aramaktan iyice bunaldığım için onu aldım içine sindimi derseniz hayır sinmedi ama mecbur kaldım artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 şuan maalesef hafta içi montaja gidicem ancak o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Bence güzel Sedan focus'u Türkler ve Ruslar tasarlasın diyenler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 @Yekta Abur, alttaki o kırmızıları da koyulaştırabilirsen daha iyi olur gibi bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 (düzenlendi) Az önce o difizörün setini beyaz sedana uygulamışlardı böyle iğrençlik olamaz Servisteki çalışan montajı yapan arkadaşta çok kötü olduğunu dile getirdi sipider mi ne markası şarjım yoktu resim çekemedim Nisan 18, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Az önce o difizörün setini beyaz sedana uygulamışlardı böyle iğrençlik olamaz Servisteki çalışan montajı yapan arkadaşta çok kötü olduğunu dile getirdi sipider mi ne markası şarjım yoktu resim çekemedim Foto yokmu sedancılara fikir olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Foto yokmu sedancılara fikir olurdu Bunları çektim telefon kapandı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Bunları çektim telefon kapandı Evet ya sedanda iğrenç durmuş. La bunlar ne. Difüzör nerede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Evet ya sedanda iğrenç durmuş. La bunlar ne. Difüzör nerede Adam Meksika'dan almış Sonyi 1400 tlye [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Foto yokmu sedancılara fikir olurdu Fikir olacak resim çok ta malzeme yok ne yazık ki bunlar gibi mesela 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap