Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Montajlar tamam buyrun fotolar St orjinal direksiyonumuz St el freni kaplama Ve led stoplarımız 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Aynen sadece ışık var Yekta hatta soldaki tuşlarıda eskilerimi taktım direksiyonun üstünde geleni tanımadı çalışmadı eksozlar henüz karar aşamasında kafalara karar verdikten sonra difüzör üzerinde ufak bi operasyondan sonra hepsi birlikte takılacak ondan sonra sıra hava kanallı disk ve kaliperlere geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Aynen ben de öyle düşündüm, yine de keyifli duruyor ışıl ışıl. Ancak ozan biliyprdur mutlaka onları aktif etmeyi. Doğru hatırlıyorsam içinde tesisat uyuyorsa olur demişti. O fren işini araştırmıştım ben ama biraz güçlendirmek için, çok teferruatlıydı vazgeçmiştim. Bu resimdeki yeni difüzör mü? Yeni difüzörü daha takmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Acaba stopları nereden getirdiniz hangi site 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Yekta senin renkte bu stoplar muhteşem olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Alparslan araban harika...stoplar dehşet güzel güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Stopların gündüz görüntüsü gerçi hava kapalı idi pek gündüz sayılmaz ama idare edin artık Yekta senin renkte bu stoplar muhteşem olur. Aynen katılıyorum Yekta ver artık siparişi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 arkadaşlar araç harika görünüyor arka tamponun altını nasıl nerde yaptırabiliriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 mevcut resim görüdüğünüzü mü soruyorsunuz farklı bir parça mı arkadaşlar araç harika görünüyor arka tamponun altını nasıl nerde yaptırabiliriz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 mevcut resimde olabilir farklılarıda araç 2015 kasa ama? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Hayırlı olsun çok şık olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 mevcut resimde olabilir farklılarıda araç 2015 kasa ama? araç 2013 model resimde difüzör yok mevcut parçayı beyaza boyadım sadece farklı difüzör de bir kaç güne kadar takılacak resimleri paylaşıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Aynen sadece ışık var Yekta hatta soldaki tuşlarıda eskilerimi taktım direksiyonun üstünde geleni tanımadı çalışmadı eksozlar henüz karar aşamasında kafalara karar verdikten sonra difüzör üzerinde ufak bi operasyondan sonra hepsi birlikte takılacak ondan sonra sıra hava kanallı disk ve kaliperlere geliyor Direksiyon sağ sol kulak düğmeleriyle beraber mi geldi? Birde nerden geldi? Amazon-Ebay vs? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Hayırlı olsun. Araç yakıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Direksiyon sağ sol kulak düğmeleriyle beraber mi geldi? Birde nerden geldi? Amazon-Ebay vs? evet Direksiyon dolu Geldi Ebay dan http://www.ebay.com/itm/271145192531?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap