Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 evet Direksiyon dolu Geldi Ebay dan http://www.ebay.com/itm/271145192531?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Çok paraymış be ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Hantlarımızı Plasti dip mat siyaha boyuyoruz ilk deneme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2015 Keyifle binin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Foto yokmu sedancılara fikir olurdu Fikir olacak resim çok ta malzeme yok ne yazık ki bunlar gibi mesela Buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Buyrun Ne kadar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Ne kadar? Sorarım servise bilmiyorum ama çok kötü abi Tırnak yerleri yok silikonla yapıştırılıyor çok dandik y Barajdaki çıta hariç para verilmez buna 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Erdin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Sorarım servise bilmiyorum ama çok kötü abi Tırnak yerleri yok silikonla yapıştırılıyor çok dandik y Barajdaki çıta hariç para verilmez buna evet aynı difüzör birde ben montajladıktan sonra foto koyayım bakalım fark olacak mı Ne kadar? 375 Boya dahil montaj hariç ti yanlış hatırlamıyorsam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Bekliyoruz [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Değirmenci Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 (düzenlendi) alparslan abi araban harika olmuş. gerçekten bi focus un olabilecegi en güzel tip yani. şu arka stopların hatchback bulmak mümkünmü. ben aliexpressden aradım da tam sedanınki gibi yok sanırım Haziran 3, 2015 Anıl Değirmenci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 arka stoplar harika bagaj üstü spoiler muhteşem, nereden temin ettiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Hantlarımızı Plasti dip mat siyaha boyuyoruz ilk deneme ACİL MARŞBİYELLER BOYANSIN BEYA:) Hantlarımızı Plasti dip mat siyaha boyuyoruz ilk deneme ACİL MARŞBİYELLER BOYANSIN BEYA:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2015 evet aynı difüzör birde ben montajladıktan sonra foto koyayım bakalım fark olacak mı [emoji4] 375 Boya dahil montaj hariç ti yanlış hatırlamıyorsam Az önce Bolu Mudurnu girişindeki sendin sanırım abi selam verdim selektör korna durmadın [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap