Emre V. Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2011 (düzenlendi) Bugun can sıkıntısı "wolfteam" oyunun oynarken bi anda ekran kartım yandı. Mecbur onboard üzerine taktık Almışken 1gb almak istiyorum..Oynamak istediğim oyun gta 4'ü kaldırsa yeter.. gta 4 ü bugun yanan nvidia px 8400 serisinde oynayabiliyordum ama kasmalar oluyordu ara ara tat vermiyodu. (256mb paylaşımla 512mb 64 bit oluyordu) Sistemim : Pentium 4 3.0Ghz 2x1gb DDR2 800mhz Ram (2gb) Nvidia Px8400 256mb (yanan kartım) Tavsiye edebileceğiniz ekran kartı var mı Sistemim eski fakat gta 4 serisini çekiyor sadece ekran kartım sorun çıkarıyordu..O yüzden tat vermesi için 512 ve üzeri ekran kartı arıyorum Planım ; ekran kartını aldıktan sonra GTA 4 yüklerim birde direksiyon seti alıp Live For Speed oyunun yüklerim Gerçi oyun yaşını geçtik ama bazen can sıkıntısına iyi geliyor Eylül 24, 2011 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 oyun için en az 128 bit mümkünse 256 bit olsun.. mb çok önemli değil.. 1gb 128 bit almayın 512mb 256 bit alın..daha fayfalıdır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 abi bilgisayar donanımı hakkında pek fazla bilgim yoktur.Bilgisayardan anlarım ama donanımla hiç ilgim olmadı çift çekirdekmiş falan anlamıyorum nedense araştırmadımda zaten alırsam en az 512 en fazla 1gb alabilirim bütçem buna müsait. Ve kesinlikle 128bit den aşa almayı düşünmüyorum aklıma yatan nvidia gt 9500 1gb 128bit Hatta bi tane buldum fiyatı hakkında bilgim yok ama 0 fiyatı 120TL : 2. El ilan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-9600gt-1gb-256bit-az-kullanilmistir-iyi-calismaktadir-56008958/detay/ Bu daha iyi işini görür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2011 peki ogun abi bi irtabata geçiyim satıcı ile normalde onboard üzerindende işimi görüyor fakat ekran kartım bozuldu ya inadına oyun oynama hevesim oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2011 HD 4650 al.Laptopda gayet güzel iş görüyor.. İkinci el 100'e bulursun heralde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Sıfırları ne kadarki bunların. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap