Servet Ö. Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2014 Benim arabayı aklamış paklamış koymuşlar. Aldanmayın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-180-hp-boyasiz-x-paket-st-gorunumlu-full-plus-full-179511254/detay 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 (düzenlendi) 16 bin hasar kaydı diyo çakallara bak Eylül 15, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Ama en azından içi dışı tertemiz ibaresi doğru, o kadar su ile pislik kalmamıştır. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Benim arabayı aklamış paklamış koymuşlar. Aldanmayın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-180-hp-boyasiz-x-paket-st-gorunumlu-full-plus-full-179511254/detay Vay be bende bu aralar ecoboost arıyordum iyi söyledin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 8900 kmde daha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 8900 kmde daha... Km si daha fazla değil miydi?Km yi düşürmüşler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Km si daha fazla değil miydi?Km yi düşürmüşler mi? Düşük km li gösterge ekranı takılmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 İlan yayından kaldırılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Satıldı heralde Birde foruma üye oluyormuş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Deniz kokulu focus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Satıldı heralde Birde foruma üye oluyormuş Adamın kalbine iner len... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Bu forumu seviyorum keske arabami almadan tanissaymisim forumla aldigim araba daha cok icime sinerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 km olayında meraklardayım, servet abi arabayı ankaraya getirdiğinde 10-12 bin filandı diye hatırlıyorum, yani eski göstergeside o civarda olsa gerek. ayrıca gerçekten kısmi hasarmı yazdırdılar acaba, öyleyse nasıl becerdiler garantisi nasıl devam ediyor onuda anlamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Araç pert kayıtlı ama hasar kayıtlı diye yazıyor herif, 30000km olarak yazmışlar. Sigortacının şasi numarasından bakması yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap