Bora A. Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2011 (düzenlendi) Evet arkadaşlar,foruma bir katkım daha hizmetinizde...Mondeonun dedesi sayılacak otomobillerden biri olan Ford Fairlene 1958 Ankara da Satışta...Araç Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde park vaziyette...İlgilenenler baksın derim...Fordun müzesine layık bir araç diyebilirim yani... ) Eylül 26, 2011 YkP CgTy tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Bu araç gerçekten hatasızmıdır acaba.? Öyleyse eğer bravo doğrusu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Bu araç gerçekten hatasızmıdır acaba.? Öyleyse eğer bravo doğrusu. Ben şöyle dışarıdan inceledim ,herşeyi orjinal gibi duruyordu.Öyle değildse de bile çok temiz di....Bu arabaların tutkunları mutlaka biliyordur.Sahibi kaça satıyor bilmiyorum ama kesinn antika otomobil sayılacak bir araç....Ama neden Tunalıhilmi Caddesi üzerinde duruyor onu anlamadım )Galiba Ankaranın en sosyetik caddesinde daha çok alıcı bulur düşüncesiyle oraya getirilmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Araç tartışılmaz güzellikte ama gözüm çocukken portakal suyu içtiğim minik dükkanlara takıldı Hey gidi günler bir de Tivoli vardı, yanında kepenkleri hiç açılmayan bir dükkan ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Mopar ve Chevy deki ihtişam yok bu araçta ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Araç tartışılmaz güzellikte ama gözüm çocukken portakal suyu içtiğim minik dükkanlara takıldı Hey gidi günler bir de Tivoli vardı, yanında kepenkleri hiç açılmayan bir dükkan ... O Tivoli şimdi tapas oldu...Kepenkleri açılmayan dükkan da artık sanırım Marksandspencer oldu...: portalal suyu içtiğin yer görüldüğü gibi hala var ve o foyoyu çektiğim gün orada kavurmalı tost yedim )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 O Tivoli şimdi tapas oldu...Kepenkleri açılmayan dükkan da artık sanırım Marksandspencer oldu...: portalal suyu içtiğin yer görüldüğü gibi hala var ve o foyoyu çektiğim gün orada kavurmalı tost yedim )) Tivoli ilk meyveli kup yediğim yer, içimden "sırf görüntüymüş bu ne ekşi ekşi" demiştim Meyve barlarda paso muzlu süt ve portakal suyu Sabah yediğimi hatırlamam ama 25-30 sene öncesini dün gibi hatırladım resmen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Tivoli ilk meyveli kup yediğim yer, içimden "sırf görüntüymüş bu ne ekşi ekşi" demiştim Meyve barlarda paso muzlu süt ve portakal suyu Sabah yediğimi hatırlamam ama 25-30 sene öncesini dün gibi hatırladım resmen... Forum üyelerine byle de bir hizmetim var işte..Çocukluk anılarını haırlatıyorum ...ehehehheeüüee.....Gün gelecek benim deli gibi sonyli focus 3 beklediğim bu günlerden de bahsedip güleceğiz belki de.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 "Otosan'ın İz Bıraktıkları" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 "Otosan'ın İz Bıraktıkları" "Otosanzedeler" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 ne hoş muhabbet.. sağolun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 muğlada var bi tane 56 model 100 bin dolar istiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap