Ahmet N. Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2014 Merhaba arkadaşlar, bugün teknoloji haberlerine bakarken Automatic diye bir aparat obd II portuna takıldıktan sonra ford sync ile sycronize olarak telefonunuzun birçok özelliğini kullanımının yanında kendi uygulamalarıyla arabanın bir çok verisi takib edilebilecekmiş. Cihaz bir hafta sonra Amerika'da piyasaya çıkacakmış fiyatı 99 dolar. Benim arabada Sync olmadığı için en azından bu arabada işime yaramaz ama Sync olan arkadaşlar ilgilenebilir. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Focus yok listede. https://www.automatic.com/ford/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 ben de https://www.automatic.com/cars/ dan baktım, destekliyor görünüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet N. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Focus yok listede. https://www.automatic.com/ford/ Focusu destekliyor da kafama ABD deki büyük ekranlı mytouch (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) dedikleri sistem takıldı acaba sadece o sistemlerde mi çalışıyor. Bizim küçük dokunmatik bile olmayan ekranlarda çok bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yarar hocam hepsinde, çalışma mantığı aynı. Zaten avrupa araçlarıda listelerinde var ama teknik desteği sunmadıklarını yazmış adamlar, şuan almamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 ABD'de artık sync II kullanılıyor sanırım. Gerçi yeni ford'lar da sync II ile gelecek. Ancak telefondaki uygulamaları kullanmaktan bahsettiğine göre, bize dokunmatik ekranlı (8" mesela) bir ford lazım öncelikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Bence ekranla alakası yok. Bir şekilde akıllı telefonla iletişim kuruyorsa tüm özellikleri destekler gibime geliyor.Alıp denemek lazım ama Türkiye ye satış yok daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet N. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2014 (düzenlendi) Bence ekranla alakası yok. Bir şekilde akıllı telefonla iletişim kuruyorsa tüm özellikleri destekler gibime geliyor.Alıp denemek lazım ama Türkiye ye satış yok daha. Desteklemesinde sıkıntı olamayabilir ama dokunmatik olmayan ekranlarla çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. Sürekli aşağı yukarı tuşlarla uğraşılmaz. Eylül 19, 2014 Ahmet N. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap