onur karadağ Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2014 Resmi dün manisa akhisarda çektim. derdi ne bilmiyorum merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Fena sallamış Arasak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Iyi reklam yapar boyle seyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2014 Bayada dolu custom gibi,mercekli far falan var. Ne olmuş ki acaba merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi ----------- Baskı balatası felan bitmiştir, garantiye girmedi felan ondan olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Yalçın Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 reklam stratejiside olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Baskı balatası felan bitmiştir, garantiye girmedi felan ondan ağlıyor olabilir Ne tür garanti istiyor acaba zortçu Admin olarak ara öğren bakalım neymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Admin olarak ara öğren bakalım neymiş Aynısını düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Az zaman geçsin uyansın herkes yani sözü geçen şahıs, birde ondan laf yemeyelim (: ararım öğleyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Yakup'un dediği gibi garanti ile ilgili bir sıkıntısı olmuş görünüyor. Epey de gerilimli bir arkadaşmış. Bu arada ben ford'un bu ticari araç isimlendirmesini anlamıyorum. Tourneo, transit gibi takılar neden model isminden sonra değil de önce geliyor. Sade vatandaş olarak karıştırıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Tourneo lüks Transit ticari işi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Çok merak ettim ben de!.. Ciddi Bir Protesto.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Plakalıklar AKOTO Balıkesir bayisinden almış sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Maşallah iyi dokturmus. Vardir bir sıkıntısi. Zamaninda pes pese duran uc bes vw caddy vardi debriyaj balatasi yuzunden bu turden sloganlarla kaplanmis. Demekki oyle bir sey var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2014 Az önce aradım görüştüm, sonuç olarak mahkeme süreci başlamış bugün bilirkişi gelmiş araç değişim talep edilmiş Ford'dan memnuniyetsiz değil de mağduriyetimi belirtmek istedim dedi. Önce araç basamaklardan su almış 3. Servis denemesinde başarılı olunmuş. Buarada araba ilk üretim o bölgede ilk satılan araçmış herneyse daha sonra mazot pompası arıza yapmış içi dolu olduğu halde gitmemiş vs daha sonra eksik parça olduğu fark edilmiş ama sonra yine tekrar etmiş. Bunlardan sonra volan arıza yapmış ama kullanıcı hatası denmiş, ama herkes bunun kullanıcı hatası olmadığını ifade etmiş bunlardan dolayı olay bu noktaya gelmiş. Ek olarak araç sahibi Balıkesir'e 70-80 km uzakta yaşadığı için tüm sorunlar nedeni ile oldukça fazla yol yapmış.ç 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap