ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2014 Arkadaşlar aracıma kauçuk paspas almak istiyorum.İnternette bulabiliyoruz tamam ama deneyerek almak istiyorum.İstanbul Avrupa yakasında bizim araca uyumlu kauçuk paspas alabileceğimiz bir yer var mı?Kartal'da Elif Tuning var ama bana uzak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Focus 3 aracınızın olması her başlığı orada açacağınız anlamına gelmez. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Ben 50 liraya servisten almistim ve çok güzel ve kaliteli uyum sorunu yok. Fiyat size uygunsa size en yakin servise sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Ben 50 liraya servisten almistim ve çok güzel ve kaliteli uyum sorunu yok. Fiyat size uygunsa size en yakin servise sorun Servisten aldığın paspas pedal altlarını ve debriyajın solundaki ayak koyma yerini kapatıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Servisten aldığın paspas pedal altlarını ve debriyajın solundaki ayak koyma yerini kapatıyor mu? Yok hayır sadece taban Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 (düzenlendi) Halı paspaslar sonbahar, kış ve ilkbahar gibi çok yağışlı mevsimlerde çok fazla kirlendiğinden dolayı aynı ihtiyacı karşılasın diye ben yorumları okuyarak internetten 3D havuzlu paspaslardan aldım. Plastiği diğer ucuz markalar gibi atık plastikten yapılmış falan değil, yani aracın içinde koku asla yapmıyor ve araca %100 uyumlu. Pedalın altını ve ayak dayamayı falan da destekliyor. Paspaslar 3D havuzlu olduğundan kış aylarında ayakkabı altından eriyip süzülen suları tepsi gibi topluyor, bu sayede paspası yerinden alıp dışarıya dökmek mümkün. Tabiiki paspası kaldırınca altı tertemiz çıkıyor Hatta tüm bu yaz bile sürekli bunları kullandım. Tozlanıp kirlenince yıkama tabancasını tuttum tertemiz oldu. Gayet memnunum, tavsiye ederim http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778&SKU=OTELF17441 Eylül 20, 2014 Serkan Sümer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 3d paspaslardan bende aldım kullanıyorum memnunum biraz arkadakiler kayıyor ama yinede iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2014 Ben de verdim siparişi yarın elimde olur.3D paspaslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Servise sordum arkadasta burada takıyormuş bende okudum ama malesef yok dedi. Sanırım bu siteden alacağız belki istanbul servislerinde vardır. Dönünce soriyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Evet biraz kayma yapıyor ama yinede kullanışlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 O ELF yazandan ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, hiç tavsiye etmem, kenarları kıvrılıyor, kayıyor, bozuluyor, kötü duruyor. Altına ve kenarlarına cırt cırt yapıştırdım ama yapıştırmadığım yerler sarktı şimdi de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap