Misafir Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2014 (düzenlendi) Arabamı park ettiğim yerin tam karşısındaki yenı boyanan binadan rüzgarın sanırım getirmiş oldugu plastik boyalar arabamın uzerınde benek benek kaldı.Beyaz plastık boya grı renklı olan arabamda sırıtıyor..çevreme sordum nasıl cıkartılır bu boye dıe ?bana bırak oyle kalsın dıyorlar ..Arabam sıfır bu sene aldım..bu nedenle yanlıs bı sey yaparsam garantı kapsamından cıkar dıe dusundum..dun oto yıkamacıya goturdum buna bı sey yapamazmısınız dedım..kil ile temizleyip boya koruma yapılması gerektiğini ve bunun 500 tl maliyeti olduğunu soyledi.sizce kendım bı care bulamam mı yada bu nokta nokta olan boyları nasıl cıkarabılırım?? Bana bir yol gösterir misiniz Eylül 20, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Pasta cila denediniz mi. Yada önce sıvı cila Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Kil alabilirsiniz de, 500 lira ne alaka Sitemizden ilan: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Pasta cila denediniz mi. Yada önce sıvı cila Denemedim pasta cila ile sıvı cila da bunlara gerek kalmadan çözmek lazım Kil alabilirsiniz de, 500 lira ne alaka Sitemizden ilan: Bulundugum ilçe de (çorlu) sonax 300 würth 460 tl fiyat verdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Denemedim pasta cila ile sıvı cila da bunlara gerek kalmadan çözmek lazım Bulundugum ilçe de (çorlu) sonax 300 würth 460 tl fiyat verdi. Yukarda verdiğim Özgür beyin ilanından alın 1-2 paket deneyin derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Yukarda verdiğim Özgür beyin ilanından alın 1-2 paket deneyin derim. Bu baya bir işçilik getiriyor bunu temizlemek 1 günümü alacak kil ile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Kil alır, sonrasındaki boya koruma (cila keyfe keder) Evet biraz uğraşırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Isopropyl alkol ise yarar mı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Alkol boyayı çözmez bildiğim kadarıyla. IPA yüzeydeki cila, pasta artıkları vs temizliği için kullanılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Alkol boyayı çözmez bildiğim kadarıyla. IPA yüzeydeki cila, pasta artıkları vs temizliği için kullanılıyor. How to remove latex paint speckles from your car.: http://youtu.be/CITquG_xzro Burada çıkarmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap