Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 benim aklımada bu yorum yazılmadan önce bu fikir gelmişti ama kalkar veya sırıtır diye düşünüyorum. Sonuçta ön kabuta yaptırdığımız kabut koruma filmide belli oluyor Benim söylediğim yapıştırma değil geçmeli,şeffaf,kapının çevrelerini çevreliyor,şeffaf,belli oluyor belki ama en azından kapı kenarlarını koruyor....Hiçte çirkin durmuyor...Focus 2,5 için alacaktım ama şeffafı kalmamıştı,krom görünümlüsü kalmıştı almamıştım apaçi işi gibi olmasın diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 o zaman iyi bi ürünmüş abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Zaten aksesur dünyası hep apaçilere çalışır, hani pazara girersiniz de hep kadın kıyafetleri vardır ya.. Hayat onlara güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 o zaman iyi bi ürünmüş abi Aksesuarcılarda var gördüm,zaten F3 ü alınca yapacağım ilk iş kapı çevrelerine o kuruma bantlarından takmak olacak...Alışveriş merkezlerinde de 3 arabalık yere enlemesine çekicem arabayı kimse yanıma parkedip çekmesin diye eheheheeüeee...Haa o zamanda gıcık olup çizme riski var,o yüzden sağıma ve soluma koymak üzere şu parketmeyin babalarından koyacam bagaja,güvenlikçinin cebine de 3-5 bişey atarız bakar arabaya eheheheeheüüe. Eeee,70 Bine focus alırsan böyle görmemişlik yaparsın işte.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Bu özellik abd'de mevcut,yeni Avrupa'ya geliyor..Video araçları German zaten... 2012 denmiş bunun içinde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Bu özellik abd'de mevcut,yeni Avrupa'ya geliyor..Video araçları German zaten... 2012 denmiş bunun içinde.. Başlıcam 2012 sine valla yaaa.Bu ne len,bari 2012 de çıkartsalardı da sttırmasalardı güzelim arabamı abi...Hayret bişi,bunların aceleleri yüzünden bende acele ettim bir sürü zarar...Clionunda kaskosuyla trafik sigortası dolmuş zaten bide onlara para bayıl şimdi işin yoksa paran çoksa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2011 Bu özellik abd'de mevcut,yeni Avrupa'ya geliyor..Video araçları German zaten... 2012 denmiş bunun içinde.. Gerçekten çok global bir model oldu Focus 3 ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Bu ne ya kopyalamışlar haberimizi bora abinin kapı alt önerisini de yazmışlar bakkkkkkkkkkk :@ http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Forddan-akilli-cozumler/Detay-293589 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Bu ne ya kopyalamışlar haberimizi bora abinin kapı alt önerisini de yazmışlar bakkkkkkkkkkk :@ http://www.arabam.co...er/Detay-293589 Focus Club Farkı.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Resmen bizim forumu okumuşlar bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Abi sende yazmışsın oraya bide adres verseydin keşke reklam olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Linkinide yazdım Ogün yoruma Tarihlerede dikkat edin dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Süpersin abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Müşteri'den 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Müşteri'den Bu özellik bizdeki mevcut Focus larda varmı yeni gelecek olanlardami olucak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap