Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Poliçenizde doğal afet klozu varsa hasarsızlık bozulmuyor. Benim eski araç sel hasarına uğradı perte çıkardık ve hasarsızlık bozulmadı Hatırladım. Arkadaşların araba berbat. Yaptıracaklar, bakalım nasıl olacak. Boya macun, macun sac açılması yaşanma ihtimali yok mu vakumlayınca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Hatırladım. Arkadaşların araba berbat. Yaptıracaklar, bakalım nasıl olacak. Boya macun, macun sac açılması yaşanma ihtimali yok mu vakumlayınca. iki sene önce benim de başıma geldi focus 2,5 la... 257 tane göcük... tavan kemerlerinde bir iki yer kaldı sadece... otokingde yaptırdım, kasko bozuldu, hasarsızlık indirimim de.. boya da atma yanık vs hic bişi yok şuana kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 (düzenlendi) iki sene önce benim de başıma geldi focus 2,5 la... 257 tane göcük... tavan kemerlerinde bir iki yer kaldı sadece... otokingde yaptırdım, kasko bozuldu, hasarsızlık indirimim de.. boya da atma yanık vs hic bişi yok şuana kadar vaumluyorlar mı alttan itiyorlar mı, o kadar küçük çukur vakumlanmaz sanırım ama slikonlu vakum mu ne demişler.. belki sert yuvarlak birşey koyup, hava emişi yapıyorlardır.. normalde vakum yapıp vakumlu lastiği çekmekle düzelmez sanırım Eylül 27, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 vaumluyorlar mı alttan itiyorlar mı, o kadar küçük çukur vakumlanmaz sanırım ama slikonlu vakum mu ne demişler.. belki sert yuvarlak birşey koyup, hava emişi yapıyorlardır.. normalde vakum yapıp vakumlu lastiği çekmekle düzelmez sanırım alttan ittirme de var vakumlama da... iceri almadıkları icin neler yaptıklarını bilmiyorum, kaportacımın yönlendirmesi ile gitmiştim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap