Ali Akyol Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2011 Slm arkadaşlar ben 2006 model Focus Ghia aldım üzerindede orijinal sony teyibi var yalnız gündüzleri teybin üzerindeki yazılar okunmuyor yani aydınlatması çok kötü ne yapabilirim aydınlatması yükseltilebiliyormu yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Far ünitesinin altında tüm ışıkları kontrol eden düğme var..Onu oynatarak ışığı arttırabilir eğer kısık kalmış ise.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 teybin ön yüzünü çıkartıp temizleyip tekrar takmalısınız. Maalesef bir süre sonra bu oluyor yeşil ekranlı sony teyplerde. Benimde yapmam gerek bir ara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Sökümü zor mu ki ? benimkisi özellikle güneşli havada belli olmuyor elimle gölge yapmam gerekiyor bu yüzden. Bide parlatıcıdan olması lazım iç kısımda böle nokta nokta leke gibi bişeyler var silmem gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Teybi komple sök; üst ve alt kısımlarında küçük vidalar var; onlar açınca öndeki panel çıkıyor. Daha sonra öndeki mika kısmı ayırıyorsun, sonra istediğin gibi temizle tak. yapmadım ama biliyorum nasıl yapılacağını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Arkadaşlar butür işlere eliniz yatkın değilse -kolay da olsa- sökmeye çalışmayın derim, sökebiliyorsanız da ekran aksamını vs alkolle temizlemeyin saydam plastikler kalıcı olarak buğulu bir görünüm alabilirler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2011 Benimde ekranım aynı şekilde Cumartesi gecesi bi el atim ona iş yerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Sonuç varmi ogun Abey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2012 dokunmadım bile 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Köroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Merhaba arkadaşlar. Ford Focus 2006 Ghia da Sony marka teyp var. Üzerindeki yazılar sabah hiç okunmuyor. Teybi söküp ekranı içerden temizlesem sorun çözülür mü? Yoksa kapasitör mü yenilemek gerekir? Elimden bu tür işler gelir. Kendim yapmayı düşünüyorum. Forumda böyle bir konu göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 3/16/2012 - 05:44 tarihinde, Ogün Özemre yazdı: dokunmadım bile Dokundun mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Bir saat önce, Abdullah Köroğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar. Ford Focus 2006 Ghia da Sony marka teyp var. Üzerindeki yazılar sabah hiç okunmuyor. Teybi söküp ekranı içerden temizlesem sorun çözülür mü? Yoksa kapasitör mü yenilemek gerekir? Elimden bu tür işler gelir. Kendim yapmayı düşünüyorum. Forumda böyle bir konu göremedim. ben söküp temizlemiştim, baya işe yaramıştı. aynı şeyi evdeki kasetçalarda yaptım oda düzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Dokundun mu? 5 sene olmuş hala dokunmadım. Ama aklıma düşürdün dokunurum şimdi ben. ptc heater takarken onuda sökeyim bari 13 saat önce, Ozan Kar yazdı: ben söküp temizlemiştim, baya işe yaramıştı. aynı şeyi evdeki kasetçalarda yaptım oda düzeldi. Ozan teybin kenarlarındaki kanallardan düz sac soksak çıkartabilirmiyiz teybi. Anahtarını bulmaya falan uğraşmayayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 4 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Ozan teybin kenarlarındaki kanallardan düz sac soksak çıkartabilirmiyiz teybi. Anahtarını bulmaya falan uğraşmayayım. meyve bıçağı ile çıkaran vardı diye kalmış aklımda, biraz zorlar ama olur. tırnakları boşa çıkarttıktan sonra bi şekilde çekmen lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet cün Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 konu baya hortlamış zaten bende ekleyeyim bende trend varda bendede aynı teypden var muhtemelen sonradan değiştirmişler gündüz hiç bişey yok yol bilgisyarı olamadınğından ordaki saate bakmak gerekiyo ama gözükmüyo bi milyoncudan dolmuşcu saatı aldım gündüz onu kullanıyom gece olunca teybi kullanıyom daha önce söktüm teyibi de ekranı sökmedim temizlemeyi denicem bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap