Murat Aktepe Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2014 Daha önce paylaşıldımı bu bilgiler bilmiyorum. Ararken ben göremedim. Arkadaşlar dün gece farkettim. Eğer yol bilgisayarı (düşük silecek su seviyesi) uyarısını verdiyse ön camı yıkama esnasında far yıkama devreye girmiyor. Hemen su doldurdum çalışmaya başladı. özellikle kış aylarında gece yolculuğu yapıyorsanız mümkün olduğunca cam suyunuzu sürekli kontrol edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Olağan süreç bu zaten su yoksa yıkama da olmaz yani Bi-Xenon kirli olunca görüntü verimi düşer. Sürekli temiz tutulmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Camı yıkamaya su var. Bi-Xenon'a yok. "Ne demek yok" diyor insan [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Camı yıkamaya su var. Bi-Xenon'a yok. "Ne demek yok" diyor insan [emoji1] Çünkü cam, fardan daha önemli. Tabi ki önceliği cama verecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Farkındayız eyvallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Camı yıkamaya su var. Bi-Xenon'a yok. "Ne demek yok" diyor insan [emoji1] Farkındayız eyvallah İyi bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Benim arabada böyle bir durum mevcut değil, uyarı verirkende farlara su püskürtüyor. Yazılımla ilgili bir durum olabilir belki, tüm yazılımlar 1-2 hafta önce update edildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap