Ali H. Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2012 Aracımın jatında resimde görüldüğü gibi lekeler oldu,nasıl meydana geldiğini bilmiyorum.Biraz uğraştıracağa benziyor.Nasıl temizleyebilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Sanıyorum jant temizleme spreyleri yardımınıza yetişecektir. Farklı markaların farklı fiyatta jant temizleme spreyleri mevcut. Öyle çook çook pahalı ürünler değil. 10-15 tl den başlayıp 40-50 tl ye kadar var. Tabi 40-50 tl lik ürünler çok profosyonel, standart kullanıcılara gerek yok diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Bimde mutfak için satılan yağ çözücülerden alın. Sıkın güzelce bekleyin sonra bez ile silin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2012 (düzenlendi) Ogun arkadasimizin belirtigi yag cozucu aslinda bende yeni farkina vardim:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Mayıs 8, 2012 Mert Gülkokan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Tuz ruhu, süper, geçen gün benim yıkamacıda denedim, jantın iç tarafındaki kirleri bile söküp attı. Tabi zararı var mı onu bilemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Ogun arkadasimizin belirtigi yag cozucu aslinda bende yeni farkina vardim:) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 BİM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yardımlarınız için teşekkürler,önerilerinizi deniyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Aynen yağ çözücü çok işe yarıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Klima montajı bakımı yapanların kullandığı temizlik malzemesi işe yarıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 cif ve yağ çözücüyle sorunu hallettim bayağı etkili oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömür ersoy Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Tuz ruhu, süper, geçen gün benim yıkamacıda denedim, jantın iç tarafındaki kirleri bile söküp attı. Tabi zararı var mı onu bilemem tuz ruhu çok güzel çıkarıyor aslında ama toyotam varken benim yıkamacıda tuzruhu kullanıyordu bi müdeet sonra jant nikelajı kabarmaya başladı ve parça parça dökülmeye başlamıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bu ürünü kullanan oldu mu hiç ? Jant boyasına zararı var mı acaba ? Bu yeşil madde demirle tepkimeye giriyor balata tozuyla yani ve renk değiştirip mora dönüşüyor ve sadece su tutarak elinizi sürmeden tertemiz oluyor jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 ben bi kaç kere kullandım, tertemiz olması için bir kaç kez uygulamak gerekiyor ama bayağı başarılı. Sonax olunca bir zararı olacağını sanmıyorum. Leş gibi asit kokuyor ama PH nötrmüş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yalnız adam bütün fren sistemine sıktı kolunu sokup 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 zararı yoksa çok güzel ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap