Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar focusclubu takip eden ancak uye olmayan biri olarak dayanamadım ve uye olup ilk sorumu sormak istedim. 2004 focus collection HB aracımla geri giderken arka sag tekerin baglı olduğu aparatı kaldırıma vurdum. forklifte kaldırdığımızda tekerin baglı oldugu uzun bir metal parcası vardı o eğilmiş ve abs sensör kablosu ezilmişti. abs calısmıyor ve lambası yanıyordu. uzatmayayım o demir preste duzeltildi. ustune bilya değişimi ve kabloyu da lehim yaptırıp dısına silikon yapldı. ancak hala abs lambası yanıyor ve abs devre dısı. sorun nereden olabilir? usta p.tesi gel dedi tekrar bakalım dedi ama . mekanıkcıye mi elektrikçiye mi götüreyim bilemedim?simdiden tesekkür ederim..
Soru
Ali U.
arkadaşlar focusclubu takip eden ancak uye olmayan biri olarak dayanamadım ve uye olup ilk sorumu sormak istedim. 2004 focus collection HB aracımla geri giderken arka sag tekerin baglı olduğu aparatı kaldırıma vurdum. forklifte kaldırdığımızda tekerin baglı oldugu uzun bir metal parcası vardı o eğilmiş ve abs sensör kablosu ezilmişti. abs calısmıyor ve lambası yanıyordu. uzatmayayım o demir preste duzeltildi. ustune bilya değişimi ve kabloyu da lehim yaptırıp dısına silikon yapldı. ancak hala abs lambası yanıyor ve abs devre dısı. sorun nereden olabilir? usta p.tesi gel dedi tekrar bakalım dedi ama . mekanıkcıye mi elektrikçiye mi götüreyim bilemedim? simdiden tesekkür ederim..
Ali U. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap