Salih Demir Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 30 September 2014 - 15:34 tarihinde, Salih Demir yazdı: arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz Rahatsız edici ses varsa ve sonradan başladı ise servise gösterin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Uğultu sesi turbodan geliyor olmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 En yakın konu burası diye düşündüm. Aracımda kalkış esnasında tam kavrama noktasındayken debriyajda titreme oluyor. Çok sakin kalkarsam bu titreme pek hissedilmiyor ama biraz fazla gaz vererek kalktığımda titriyor. Titreme kesinlikle patinaj durumunda oluşmuyor. Normal kalkışlarda kavrama noktasında oluyor. Debriyajda kaçırma yok, olsa kesinlikle anlarım. Şimdiye kadar da genellikle debriyajı en uzun süre dayanacak şekilde kullandım. Volantta oluşan bir yamulmadan ya da motor takozlarındaki bir sorundan kaynaklanabilir diye düşündüm. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı ya da tahmini olan? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kalt. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 (düzenlendi) Merhabalar , buna benzer bi sıkıntıyı Şu an yaşamaktayım , forumda da inceleme yaptım bi kaç benzer konular mevcut. araç 2015 focus trend x benzinli 1700 km de , özellikle son 1 haftadır sabahları aracı çalıştırıp ,garajdan çıkarken ilk hareketi gerçekleştirdikten sonra yolunda eğimli olması sebebiyle araç esnemekte ( düz yol olsa da fark etmiyor aynı ses geliyor ) ve bu sırada , özellikle sol ayak altından başlayıp , direksiyona kadar gelen bariz bi tıkırtı mevcut.. gaz verince özellikle parçalar esneyip birbirinden ayrılıyormuş gibi , biraz mesafe gidip ( yaklaşık 3 km ) araç ısınınca ses tamamı ile gitmiyor ama azalıyor.. Bununla beraber özellikle 1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor. Servise götürdüm , test sürüşüne çıktık , tabi gidene kadar araç ısındı ve ses kesildi , vites geçişlerindeki sıkıntıyı da aktardım , baktılar ve bununda anormal olmadığını , Ford da bu olayın normal olduğunu ( kronik ) dile getirdi , 2014 model 70.000 km de başka bi araç üzerinde deneme yaptık ve o vites geçişlerindeki vuruntu daha fazla idi. aracı servise bırakıp , ertesi gün gidip soğuk haldeyken deneme yaptıracağım. ve eş muadildeki başka bi araçla... sonucu iletirim . Bu araçtan 2 adet aldık arkadaşımla , onun aracında da vites geçişlerindeki ses mevcut ama çok değil , o araçta 1200 km de , ama sabahları gelen o tıkırtı sesi asla gelmiyor 1 haftadır çok denedik , Daha önceki aracımda da bu tarz sesler vardır ama çok önemsemiyordum. ( 2001 corolla vvti otomatik , rotlar da boşluk vardı bulana kadar öldük ve düzeltince araç pamuk gibi olmuştu , tıkırtı , kasislerden geçerken gelen tıkırtılar gitmişti. ) , şimdi aklıma gelen bi kaç parçadan şüpheleniyorum , viraj demiri ve bağlantı lastikleri , poryolar , z rot , rotlar ve başları. özellikle bunları kontrol ettireceğim. 1700 km de bi aracında bu parçalarda bi sıkıtısı , parça boşluğu vs.... varsa peh yani.. bu tarz sorunlar için ford dan soğumak istemiyorum , başka öneriniz varsa sevinirim. iyi forumlar. Mayıs 28, 2015 Murat Kalt. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 "1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor." Bu kısım uyuyor gibi benim duyduğum yada hissettiğim titreme olayına. Ancak benimkinde sıcak soğuk farketmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kalt. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 "1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor." Bu kısım uyuyor gibi benim duyduğum yada hissettiğim titreme olayına. Ancak benimkinde sıcak soğuk farketmiyor. vites geçişlerindeki o vuruntu sesi her zaman yapıyo ,doğrudur.. dediğim gibi 70.000 km deki o aracı görünce ( onda daha fazla idi ) anladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2016 Şu sesin aynısı arada sırada geliyor. Kalkışta veya viteste düşük devre inince oluyor (kullanığım kadarıya) Baskı'dan geliyor gibi ama bitme konusunda fısıldayan başka belirti yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Şu sesi duyan yok mu başka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerem B. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2016 Demeyeyim demeyeyim diyorum ama benim kuzuda bu ses yok, direksiyon sesi de yok. Umarım yok dedim diye benim kuzudan da gelmeye başlamaz bu sesler Ha bir de geri giderken frenden gelen tak sesi de yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Şu sesi duyan yok mu başka [emoji3] Bende var baskı balata değiştikten sonra başladı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Ne marka acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Ne marka acaba Fabrikasyon FoMoCo Takılan parça resimdeki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Ee ne yapacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Ee ne yapacağız [emoji4] Bu sesle yaşamaya alisacagiz [emoji2] 2. Kez debriyaj indirdim daha da elletmem [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2016 Ben sürekli binsem böyle gezmem artık patrona kalmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Salih Demir
arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba?
Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
9
8
6
Popular Days
Ksm 22
14
Mar 5
12
Eyl 15
6
Nis 6
6
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 9 posts
Resul özdemir 9 posts
Servet Ö. 8 posts
Metin Deniz 6 posts
Popular Days
Ksm 22 2017
14 posts
Mar 5 2017
12 posts
Eyl 15 2016
6 posts
Nis 6 2017
6 posts
Popular Posts
Ahmet Gül
Yeni üretilen balatalarda insan saglıgına zararlı olan asbest kullanımının AB normları gereği kullanımının yasaklanması mazereti ile yeni balataların bu sesi yapabileceği savunması kafama yatıyor anca
Salih Demir
arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl ga
Fatih Mehmet USLU
En yakın konu burası diye düşündüm. Aracımda kalkış esnasında tam kavrama noktasındayken debriyajda titreme oluyor. Çok sakin kalkarsam bu titreme pek hissedilmiyor ama biraz fazla gaz vererek kalktığ
Posted Images
Bu soruda 105 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap