Salih Demir Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür nail Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 bendede var aldığımdan belli ustam bin dedi 5000 km dir biniom çokta tın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2017 Çift kütleli volant sesi bunlar. Hep vardı, hep var olacak. Takılmayın artık bu kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Baskı balata dan kaynaklanıyor bu problem. Teknik olarak araca hiç bir zararı yok.Gönül rahatlığı ile aracınızı kullanabilirsiniz. Biraz müziğin sesini fazla açmak lazım. Saka bir yana gerçekten gıcık bir ses.. --0 dakika sonra eklendi-- Çift kütleli volant sesi bunlar. Hep vardı, hep var olacak. Takılmayın artık bu kadar.Alakası yok Servet bey benzer ses tek kütleli Courier de de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Ee aracin borcu bitmeden gotu basi oynamaya basladi.. bir haftadir soz konusu sesi duyuyorum kalkislarda. Ne kadar duymak istemesemde duyuyorumm.. cok rezil bir durum.. boyle sifir aracmi olur... buyuk konusmayayim.. ilk aracimdi bodoslama aldim gitti... ikincisi ford olamaz.. eeeeee simdi bu sesin cozumu yokmu.. yoksa ben 45 bin bakimi ve sonrasini sanayide yaptiracam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Ee aracin borcu bitmeden gotu basi oynamaya basladi.. bir haftadir soz konusu sesi duyuyorum kalkislarda. Ne kadar duymak istemesemde duyuyorumm.. cok rezil bir durum.. boyle sifir aracmi olur... buyuk konusmayayim.. ilk aracimdi bodoslama aldim gitti... ikincisi ford olamaz.. eeeeee simdi bu sesin cozumu yokmu.. yoksa ben 45 bin bakimi ve sonrasini sanayide yaptiracam..Aracınızı servise görürdünüz mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Aracınızı servise görürdünüz mu?Yok 1 haftadir ses geliyor.. gecer diye onemsemedim... sonra arastirinca baya yogun bi sikinti oldugunu ve servise gidenlere bununla yasamayi ogrenim dediklerini ogrendim.. bn henuz gitmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Yok 1 haftadir ses geliyor.. gecer diye onemsemedim... sonra arastirinca baya yogun bi sikinti oldugunu ve servise gidenlere bununla yasamayi ogrenim dediklerini ogrendim.. bn henuz gitmedimServise götürüp bir inceletin derim. Şikayetinizi anlatin bence çözüm bulunacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykut Kara Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Uğultu sesini hala çözen kimse yok benim arabada da var çok gıcık oluyorum sese soğuk havalarda daha çok oluyor kavramayı 2000 devirinin üstünde yaparsanız ses olmuyor sadece bu benim çözümüm.. Ama tam 2000 devirde veya 1500 devirde arabayı kavrama noktasından kaldırırsam araba başlıyor mıcırdama ses çıkarmaya trafikte utanır oldum ses çıkarmadan ışıklardan inşaallah kalkarız diyorum (.) NOKTA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Suan ankara baser servis noktasindayim.. birazdan deneriz heralde ustayla.. insallah yine uğuldar[emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Gulgor Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Ayni ugultu benim mk3 aracimda da mevcut @aykut kara beyin dedigi gibi dusuk devirde kalkmaya calisirken oluyor, 2k d/d uzerine cikinca ses gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykut Kara Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Her trafik lambasının kalkışında utanarak kaldırıyorum arabayı ötmesin diye :((( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykut Kara Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 6 dakika önce, Erdem B. yazdı: Ben de aracımı sahibinden'e koydum satılınca 3,5 kasa almayı düşünüyordum. O kadar para verip böyle can sıkıcı bir durumla uğraşmakta istemiyorum açıkçası. Gerçi Focus'tan her anlamda memnunum ancak bir daha düşünmem gerekecek sanırım. 2015 ve üzeri 1.6 Tdci Mondeo'larda da var mı acaba böyle bir ses? Sizin araçtada mı mevcut bu ses ? Eğer var ise alan kişi sormayacak mı hatası vs. var mı diye alan kişi bu şu sorun var ses çıkarıyor demeyecek mi ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Ben de aracımı sahibinden'e koydum satılınca 3,5 kasa almayı düşünüyordum. O kadar para verip böyle can sıkıcı bir durumla uğraşmakta istemiyorum açıkçası. Gerçi Focus'tan her anlamda memnunum ancak bir daha düşünmem gerekecek sanırım. 2015 ve üzeri 1.6 Tdci Mondeo'larda da var mı acaba böyle bir ses? Bence bu is hondacilarin gocuk arac istemiyoruz durumu gibi oldu.... bazi arkadaslara mondeo baskibalatasi takilmis ancak daha sonra sorun tekrar olusmus.. ben olsam kesinlikle baska bir markaya bakardim.. babamin mali degil sonucta[emoji23] --21 dakika sonra eklendi-- Suan serviste kayit falan derken baski balatanin degismesi gerekiyor tanisi koyuldu. Merkezden degisim icin onay bekleniyor.. peki sizce ne yapmaliyim. Her seferinde baskibalatami degiselim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Evet dostlar her defasinda oldugu gibi garanti kapsaminda (%75 garanti odemeli) degisim icin baskiyi sokecez fotograf cekelim gonderelim asinmamissa yanmamissa degisim yapilacak. Aksi halde tum masraf 1700 lira kullanici odemeli olarak degiselim dediler. Bnde kabul etmedim... 30000 km sonra garanti falan hikaye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 2 saat önce, Resul özdemir yazdı: Evet dostlar her defasinda oldugu gibi garanti kapsaminda (%75 garanti odemeli) degisim icin baskiyi sokecez fotograf cekelim gonderelim asinmamissa yanmamissa degisim yapilacak. Aksi halde tum masraf 1700 lira kullanici odemeli olarak degiselim dediler. Bnde kabul etmedim... 30000 km sonra garanti falan hikaye... Biraz çamur yapin bence problemin kronik oldugunu ford da biliyor ama bilmemezlikten geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Salih Demir
arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba?
Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
9
8
6
Popular Days
Ksm 22
14
Mar 5
12
Eyl 15
6
Nis 6
6
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 9 posts
Resul özdemir 9 posts
Servet Ö. 8 posts
Metin Deniz 6 posts
Popular Days
Ksm 22 2017
14 posts
Mar 5 2017
12 posts
Eyl 15 2016
6 posts
Nis 6 2017
6 posts
Popular Posts
Ahmet Gül
Yeni üretilen balatalarda insan saglıgına zararlı olan asbest kullanımının AB normları gereği kullanımının yasaklanması mazereti ile yeni balataların bu sesi yapabileceği savunması kafama yatıyor anca
Salih Demir
arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl ga
Fatih Mehmet USLU
En yakın konu burası diye düşündüm. Aracımda kalkış esnasında tam kavrama noktasındayken debriyajda titreme oluyor. Çok sakin kalkarsam bu titreme pek hissedilmiyor ama biraz fazla gaz vererek kalktığ
Posted Images
Bu soruda 105 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap