Fatih Tetik Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2014 (düzenlendi) Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Bir iki gün içinde bir araç almayı planlıyorum ve birde buradaki daha önceden bu aracı kullanan çok arkadaş olduğundan siz işin uzmanlarına sormak istedim. Almayı planladığım araç şu http://www.renault2.com/ilan/ford-focus-trend-x-1.6-tdci-95-hp-4-kapi-43349/ sizce ne kadara kadar bu araç alınabilir en son fiyat olarak renault2 den alacak olsamda bildiğiniz bursada ekspertiz var mı. Eylül 30, 2014 Fatih Tetik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Başlık düzenlendi, link çalışmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Başlık düzenlendi, link çalışmıyor. Kusura bakmayın. Linki düzenledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 aynı paraya hatta daha ucuza 2012 titanyum dizel alabilirsiniz ...km side 40bin km ile 60 bin km arasında 55bin tl ye 2012 model birçok focus titanyum bulunabilir hatasız .2013 modellerin fiyatı 2012ve 2011 lere göre bir hayli yüksek otomobillere gelen son zamlardan dolayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 bende focus 3 almayı planlıyorum yada c-max.ford dan başka markalara bir türlü ısınamıyorum focus 2 deki tek sorunum yalıtım.focus 3 de bu sorun ne derece düzelmiştir değiştirmeye değer mi? yada farklı bir marka tercih edilebilir mi astra 1,6 dizel mesela? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Hocam bu şekilde farklı konularda soru sorarsanız başlık sahibine Saygısızlık olur ve zaten kural dışı. Yalıtım vb Şeyler için Focus 3 test ve yorum kısmına bakın yetmezse sizde yeni başlık açın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 haklısın yakup bey hazırda varken taze taze konuşalım istedim.kural ihlal olmuş kusura bakmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 (düzenlendi) fatih bey 2013 tred x alıcağınıza 2012 titanyum alın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-ford-focus-titanyum-smart-kazasiz-boyasiz-181512548/detay Eylül 30, 2014 Fatih akdoğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2014 bende focus 3 almayı planlıyorum yada c-max.ford dan başka markalara bir türlü ısınamıyorum focus 2 deki tek sorunum yalıtım.focus 3 de bu sorun ne derece düzelmiştir değiştirmeye değer mi? yada farklı bir marka tercih edilebilir mi astra 1,6 dizel mesela? focus 3 de yalıtım çok çok iyi 1ve 2 ye göre ..eski astra kullanıcı olarak söyleyim , astra nın focusa göre artısı biraz daha geniş iç hacmi ,birazda sessiz oluşu ama focus 3lerde eskilere göre çok sessiz ama ben focusu astraya değişmem .ikisininde artıları var ama focusun keyfi ve sürüş zevki çok daha iyi özelliklede direksiyon tepkileri....focus mu astra mı deseler focus derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 donanımlar bence kullanım açısından olmazsa olmaz değiller.Ama aracı satacağınızda bir titanium satmak var birde trend x .Arkadaşların söylediği gibi en azından style olması güzel olur ki bu fiyatlara üst donanım bulunabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 benzinli otomatik düşünürseniz bayramdan sonra aracımı satmayı planlıyorum .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum katkıları için. Bana hemen lazımdı açıkçası ve biraz pahalı oldu ama aldık aracı bakalım artık hayırlısı inşallah pişman olmam. Trend x olsada bende focus 3 sahibiyim artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2014 Yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum katkıları için. Bana hemen lazımdı açıkçası ve biraz pahalı oldu ama aldık aracı bakalım artık hayırlısı inşallah pişman olmam. Trend x olsada bende focus 3 sahibiyim artık. Hayırlı olsun,trend x eğer fazla beklenti ve istekleriniz yoksa tatmin edici düzeyde donanıma sahiptir. Güle güle iyi günlerde keyifle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Tetik Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Hayırlı olsun,trend x eğer fazla beklenti ve istekleriniz yoksa tatmin edici düzeyde donanıma sahiptir. Güle güle iyi günlerde keyifle kullanın. Çok sağolun, evet benim ilk aracım olacak ve şu anda tabii ki titaniuma göre az özellikli olsada benim için araç yeterli. Araç ile iglili ilk şunu yapmalısın dediğiniz tavsiyeleriniz varsa açığım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum katkıları için. Bana hemen lazımdı açıkçası ve biraz pahalı oldu ama aldık aracı bakalım artık hayırlısı inşallah pişman olmam. Trend x olsada bende focus 3 sahibiyim artık. hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap