Murat Kutluk Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2014 Merhaba arkadaşlar ön yolcu paspasının altı sürekli ıslak bu su nereden gelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Mevcut başlıklara baktınız mı ? Arama kısmını kullanın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Klima tahliye kanallarında sıkıntı var sanırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Sunroof var ise tahliye kanalları bazen tıkanıyor çıkıyor.Dışarı tahliye etmesi gereken suyu içeri veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kutluk Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Yorumlarınız için tşk ederim. Klima kanallarını kontrol ettireyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2014 polen filtresi değiştirilirken kapağı iyi kapatılmamış olursa klima sisteminde yoğunlaşan su kabine geçiyordu galiba Tam da emin değilim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdem Satılmış Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 1 hafta önce araçda koku var diye koltukları tabanı vs hepsini söktürdüm yıkatıcaktım.Bir baktım benimde sol taraf ıslak öyle böyle bir ıslak degil yanlız neyse babamı aradım meslek kabortacı olduğu için ön camın üstünden 2 kova su döktük kaputun altından eklem yerinden araba içeriye su alıyomuş fark ettik sizde tabanı söküp arabanın çeşitli yerlerinden su dökün suyun nerden geldigini mutlaka bulmaya çalışın.Şiddetli bir yagmur yagdıgında arabanın içi kompile ıslanır ve güneş açtıgı zaman hafif kuruyan halı zemin çok aşırı kokmaya başlıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kutluk Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 TEŞEKKÜRLER YORUMLARINIZ İÇİN. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haluk Günal Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 benim başıma da gelmişti.servis önce kalorifer musluğunu değiştirdi.olmadı sonunda ön cam fitilinin su sızdırdığı anlaşıldı.cam fitillerini öncelikle kontrol ettirin boşuna para harcamayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat Kutluk
Merhaba arkadaşlar ön yolcu paspasının altı sürekli ıslak bu su nereden gelebilir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap