Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar bugün dikkatsiz bi arkadaş arabaya binerken arabanın sağ ön kapıyı kaldırıma oturttu.Bi de asılarak geri çekti.E haliye bizim kapı altının anasını ağlattı.O an suratını yumruklayasım geldi ama bişey dediğin zaman ne kıymetli araban var diyorlar.Neyse içimi dökeyim dedim biraz.Şimdi arabanın kapı altı komple pütür pütür olmuş en çok oturan yerde de boya moya kalmamış.Biz bu kapı altına napıcaz.Orası kapının ön yüzüne bulaşmadan boyanır mı?Kafaya takma felan demeyin taktım bi kere.
Soru
ufuk özdemir
Arkadaşlar bugün dikkatsiz bi arkadaş arabaya binerken arabanın sağ ön kapıyı kaldırıma oturttu.Bi de asılarak geri çekti.E haliye bizim kapı altının anasını ağlattı.O an suratını yumruklayasım geldi ama bişey dediğin zaman ne kıymetli araban var diyorlar.Neyse içimi dökeyim dedim biraz.Şimdi arabanın kapı altı komple pütür pütür olmuş en çok oturan yerde de boya moya kalmamış.Biz bu kapı altına napıcaz.Orası kapının ön yüzüne bulaşmadan boyanır mı?Kafaya takma felan demeyin taktım bi kere.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap