Hasan Şahin Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2014 Arkadaslar herkese merhaba aracim 2013 focus tit tdci aracimda bu ariza kodunu aliyorum nette arastirdim fakat bir bilgiye ulasamadim bilgisi olanlar varsa bekliyorum herkese tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Nerede buna rastlıyorsunuz. Servise neden gitmiyorsunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Gauge menude rastliyorum ariza lambasi yakmadigi icin servise gitmiyorum. Ne olabilir acaba bir bilgiye ulasamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Orada çıkan DTCler sadece göstergenin DTCleridir, önemli birşey olsaydı araç zaten size söylerdi üzerinde durmaya gerek yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Orada çıkan DTCler sadece göstergenin DTCleridir, önemli birşey olsaydı araç zaten size söylerdi üzerinde durmaya gerek yok. Ozan bey daha oncede yakmamisti lamba p. bilmem bir kod veriyodu yine gauge menude gorunuyordu sonrasinda aracin ecusu garantiden degismisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2014 Ozan bey daha oncede yakmamisti lamba p. bilmem bir kod veriyodu yine gauge menude gorunuyordu sonrasinda aracin ecusu garantiden degismisti Dediğim gibi ecunun arızası orda görünmez bilgisayara baglayinca görünür. Onemli birşeyden kasıt kullanmaya engel değildir, bakım sırasında servisin bunları zaten kontrol etmesi gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Alp. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 DTC !!! DTC !!! Yahu neymiş bu dtc Benim araçtada 6 adet arıza 0199-0200 vs.kodu çıkmakta gauge menusunde...Malum aracın periyodik bakımı zamanını bekledim.Garantinin bitmesi sebebi ile yetkili serviste bakımlarını yaptırmıyorum ,bunun yerine güvendiğim,gelen aracı kendinin gibi gören ustama yaptırmaktayım.Yağ-filtre aksamı değiştikten sonra usta (bakımdan once cıkan motor yagı degıtşırme ıkaz ) yazısınıda silelim dedi.Pc 'ye bagladık lakın tam 1 saat ugrasma sonunda ABS-ESP-Kapı kilit vs 5 tane daha kodu silemedik..PC yi internet uzerınden online olarak yazılımı yapan firmaya bagladık onlarda uzaktan erısım ıle denediysekte olmadı,silemedik..Sorun tamamen akü'den çıktı Voltaj düşüklüğü (12,3V).Şimdi 18000km de servis tarafından değişen akü normal kullanım şartlarında ve çok soğuk olmayan iklim şartlarında 2 sene sonra 50000km'de nasıl biter? 15-20 gün önce 2.viteste birden gaz kesen, Teyp cd çalar iken anlık radyoya geçen ve tekrar düzelen bi takım sorunlar da yaşadım muhtemelen bu akü zayıflıgının sistemi olumsuz etkilemesi.Yanlız endişem şu olurda yuksek hızlarda fren vs gerektıren durumlarda abs vs kafayı yerde başımaza iş açarmı ? Hanı DTC Problemi yaşayan arkadaslar akunuze baktırın gerekıyosa şarj falan yaptırıp tekrar bı bakız derım.. Kazasız surusler.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 O konuda bişey olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hasan Şahin
Arkadaslar herkese merhaba aracim 2013 focus tit tdci aracimda bu ariza kodunu aliyorum nette arastirdim fakat bir bilgiye ulasamadim bilgisi olanlar varsa bekliyorum herkese tesekkurler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap