Guest Orcun Bayer Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2014 slm arkadaşlar focus 3 titanyum aracım va focus st bulunan turbo saatin aldım abd aracıma bağlamak istiyorum nasıl yapabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Sony ses sistemi var mı araçta? Yoksa göğsü keseceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 evet kesecemde bağlantısını nasıl yapacam veya nereye yaptırabilirim servis yapmaz biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Ben kesmezdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 bağlamak istiyorum kesecem zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Onun ayri bir birimi vardir kesin onuda almaniz gerekecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 bilginiz varsa paylaşın nütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Valla kesip takarsanız Türkiye'de ilk olur galiba yabancı forumları incelemek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz! Türkiye'de yapanlar tabiki var, örneğin bu gösterge; Focus 2 makyajlı versiyona takıldı fakat turbo göstergesi çalışması için ekstra çaba gerekli İngilizce bazı kaynaklar http://www.fordownersclub.com/forums/topic/46700-boost-gauge-fitting-mk25-focus-16tdci/ http://fordstnation.com/focus-st-general-discussion/7984-aftermarket-boost-gauge.html Şahsen uğraşılacak iş değil, kolay gelsin. Normalde tak çalıştır.Şu şekil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2014 şemaya baktım bulamadım, muhtemelen tesisat yoktur, çekmek lazım. Ayrıca aktivasyon gerekebilir. Yukarıdaki linke bir göz atınca turbo basıncı için boru çekmek gerekiyor gibi anladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 turbo hariçi yapacaz galiba yazılımsal sorun var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 turbo hariçi yapacaz galiba yazılımsal sorun var Fotoğraflı anlatımınızı bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 FoCCCus ile yada IDS ile bi bakmak lazım seçenek vardır mutlaka, CANden veri alış verisi yapabilmesi icin BCMden aktif olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Orcun Bayer Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 bakacakmısın peki FoCCCus ile yada IDS ile bi bakmak lazım seçenek vardır mutlaka, CANden veri alış verisi yapabilmesi icin BCMden aktif olması lazım. barkot resmini atayım mı??? buda arkası 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2014 bakacakmısın peki barkot resmini atayım mı??? buda arkası sadece #236 var ST ile ilgili görebildiğim, onu açarak göstergede ford yerine ST logosu çıkıyor ancak bununla ilgisi varmı bilmiyorum. Ruslar mutlaka takmış ve anlatmıştır onlara bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap