Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bi kaç gündür emniyet kemeri takmayınca çıkan ses ve ışıklı uyarı ikazı çıkmıyor artık. Tamam belki rahatsızlık etmiyor o açıdan avantajlı ama havayastıklarıda iptal olmuş olabilirmi ?
Neden artık ikaz vermez oldu, bi yerlerimi iptal ettim bilmeden. Kısa mesafelerde kemer takmadığım zamanlar sesi kesmek için 3 kez basıp bırakırdım sık sık onunla alakalı bi durummu acaba?
Soru
Yusuf Çavuş
Bi kaç gündür emniyet kemeri takmayınca çıkan ses ve ışıklı uyarı ikazı çıkmıyor artık. Tamam belki rahatsızlık etmiyor o açıdan avantajlı ama havayastıklarıda iptal olmuş olabilirmi ?
Neden artık ikaz vermez oldu, bi yerlerimi iptal ettim bilmeden. Kısa mesafelerde kemer takmadığım zamanlar sesi kesmek için 3 kez basıp bırakırdım sık sık onunla alakalı bi durummu acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
7
5
4
Popular Days
Mar 16
7
Nis 9
7
Nis 17
5
Mar 15
5
Top Posters For This Question
Ogün Özemre 11 posts
Yakup Ç. A. 7 posts
Yusuf Çavuş 5 posts
Ayhan Karadağ 4 posts
Popular Days
Mar 16 2012
7 posts
Nis 9 2011
7 posts
Nis 17 2011
5 posts
Mar 15 2012
5 posts
Popular Posts
Oktay E.
Alışkanlıklar kolay edinilmiyor. 100 mt için dahi olsa emniyet kemersiz araç kullanmam. Emniyet kemeri takmamanın basit bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Aksine toplum olarak kurallara uymama, tedbirsi
Ogün Özemre
Siz aracınızda emniyet kemeri uyarısını sokete 1 sn süre ile basılı tutup iptal ettirdiğinizde ECU sizin kemer takmadığınızı anlıyor ve hava yastığını iptal ediyor. Siz oraya toka taktığınızda emni
Alperen G.
bir de araca koltuk fırlatma mekanizması ekledik mi tamamdır
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap