Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Yeni sedan arka stop farları bir an Jetta ya benziyor gibi geldi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış. Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Kafadan fiestaya fazla benzemesi hariç bir sorun yok bence. Zamanla göz alışır daha çok. Bu arada içerdeki o ekran aşırı büyük geldi gözüme çıplak gözle görmek lazım. Biraz görgüsüz olmuş gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Genelde makyaj her arabada güzelleştirme amaçlıdır. Eksikler giderilir ama burda dış güzellikten çok iç yapılmış. Yolda görsem Ford dışında bir arabam olsa Fordla ilgili bilgim olmasa ne biçim yapmışlar derim. Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar. Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 (düzenlendi) Ama daha görmedin ? Bana ve bu arabayı tipi için almamış bir çok kişiye göre bu daha başarılı. Güncel tüm review'lerde tip konusunda soru işareti konulduğunu bilmeyen yoktur heralde Özellikle işlevsiz 2 ön üçgen parçalar. Bence yerinde nokta atış yapıldı zaten rakamlar bunu gösterir. Tabi daha görmedim. Haklısın tipi için almayan biri için bu daha başarılı ama alanın %90ıda bakıyordur yani Ben bizim kasaya o saçma üçgenler yerine Fiestadaki ve makyajlıdaki ızgara olsa yeterdi tek eksiği oydu bence Zaten yanyana koy STvari bir tampon bu Ford amblemi tampon üzerinde bizde krom bi parça üzerinde Ekim 7, 2014 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Formül çok basit: Fiesta güzel-makyajlı fiesta daha güzel. Focus güzel- makyajlı focus daha güzel. Şu yarım LEDler dışında pek kusur yok Ben kefilim alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 (düzenlendi) hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim. edit: benzinli olan versiyonu 5 ileriymiş yanılmışım. Ekim 7, 2014 Anıl Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Güzel güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 hb olanı 5 ileri yani trend donanım. mercekli farlara, multimedia ekrana, dijital klima ve renkli gösterge ekranına sahip. showroom'a özel olsa gerek böyle bi donanım. vazgeçilemeyen anten çubuğu, elektronik olmayan el freni ve kaput üzerindeki püskürtme memeleri. neden bu konuda direndiklerini anlayabilmiş değilim. 5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model 1.6 benzinli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 2015 ağustosta ciddi ciddi almayı kafama taktım kaldı 11 ay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 5 ileri ile trend'i nasıl bağladınız bilmiyorum ama bu bildiğin full model 1.6 benzinli. yeteri kadar araştırmamam o bağlantıyı kurmama yetti de arttı ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Yeni olan herşey güzeldir be azizim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Bu fotolar, ekranda da görüldüğü üzere 3-4 gün önce bölge müdürü (hangi bölge bilmiyorum ) tarafından çekilmiş. iç anadolu ford bölge müdürü tarafindan çekilmiş bayram dolayisiyla arayamadim ilk firsatta arabalarin nerde olduğunu sorcam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun S. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Araçlar İstanbul Anadolu yakasında Ford Eğitim merkezinde. Acaba kaç tane araba var? Birde bunu duydunuz mu yoksa gidip gördünüz mü? Gittiyseniz fotoğraf cektiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap