Hüseyin A. Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2014 arkadaşlar focus alma arefesindeyim ve araştırıyorum.focus 1 ya da 2 farketmez hb olacak otomatik vites alınır mı yakıt konusunda nasıl lpg li otomatik focus km de ne yakar performansı nasıl ve otomatik vitesi kaydırma yapar mı çok arıza çıkarır mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi ---------------- Niye alınmasın? Ne kadar basarsan o kadar yakar, teknik değerleri konuyu yanlış açtığınız yerde yani genel kısımdaki başlıklarda var. Lpg takılır hepsine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Temizini, bulduktan sonra neden alınmasın? İyidir focuslar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2014 2010 Model lpg li focus 2 tit.otomatik kullandım bir süre şehir içi kullanımda yakıt konusunda sorun yok. . Manuelden biraz fazla yakıyor. Oldukça rahat araç. 4 ileri. benim en rahatsız olduğum konu rampada çok ağır kalması ve çok bağırması oldu. 109 bg 240 torklu dizel titanyumumdan sonra kullanınca belki de bana öyle gelmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap