Emre V. Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 (düzenlendi) Yok yusuf abi bi espirisi yok kampanyanın. Belli bi tarihden itibaren vodafone kullanıcı olup veya hattını vodafone taşıdığın zaman 418 Liralık telefonu 399TL ye veriyorlar ister kredi kartına böldür istersen nakit ver.Tek avantajı 20 lira bi kârın oluyor.Bide aylık BIM paketi alabiliyorsun 9.9 TL (normalde 30 liraymış, 20 de ordan kâr desek tabi isteğe bağlı bu 40 lira kâr ) Extra dakika falan verse aylık o zaman kesinlikle alırdım. ______________________________________________________________________________ Fakat kampanyası biten HTC Wildfire S telefonunda öyle değildi . Genç tarifeye geçiyordun aylık 35 liraya 5000sms + 500dk konuşma ücreti 24 ay boyuncaydı.Bu kampanya cazip geldiği için büyük bi izdiham oldu ve bayilerde HTC wildfire S cihazı kalmadı.Bende son zamanına dek geldim kaçırdım yani o kampanyayı Ekim 2, 2011 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2011 Kısmet değilmiş demek. Baska bı kampanya yaparlar yine takma sen. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.752535,35.309683 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2019 ve RIP BBM... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap