V.can Akbulut Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2014 Focus 3 sedan style 2013 dizelim var Arabayı bındıgımde fren sankı stop halinde uc dört defa basılmış gbı sertlesmıs oluyor . Ama kımsenın bastığı yok tabıkı. Sızce bu bır sorun mı ? Bırde aracımı Satmayı planlıyorum . Ilana koyucam foruma da yazabılıyır muyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Bırde aracımı Satmayı planlıyorum . Ilana koyucam foruma da yazabılıyır muyum Buradan ilan verebilirsiniz. http://www.focusclubtr.com/forum/83-sat%C4%B1l%C4%B1klar/ Fren içinde fren hidroliği aklıma geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Fren hidrolik seviyesi az şeklinde 2.5 larda uyarı veriyordu, yada varmıdır bilmiyorum fren hidrolik pompası arızası vs... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Konu dışı iletiler silindi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Fren hidrolik seviyesi az şeklinde 2.5 larda uyarı veriyordu, yada varmıdır bilmiyorum fren hidrolik pompası arızası vs... Herhangı bır ısaretde yok.. Anlam veremedım bende servısde yok Bulunduğum yerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
V.can Akbulut
Focus 3 sedan style 2013 dizelim var
Arabayı bındıgımde fren sankı stop halinde uc dört defa basılmış gbı sertlesmıs oluyor . Ama kımsenın bastığı yok tabıkı. Sızce bu bır sorun mı ?
Bırde aracımı Satmayı planlıyorum . Ilana koyucam foruma da yazabılıyır muyum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap