Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 fiyatlar normal olmuş o kadar uçuk değil iyi bir satış olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Sakman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 yani söylemeden duramıycam. şu arabanın içini biraz genişletselerdi valla süper olurmş o zaman.elimdeki 2013 titanıum dizeli satar gerekirse makyajlı style modelini alırdım.şimdiden alanlara hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Bixenon dışında donanım ücretleri makul. Eğlenceli bir araç almak isteyen -tabi kese faktörünü göz ardı ediyorum:)- titanium donanım üzerine tekno paket, sunroof ve tercihen bixenon almalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkı gerçekten çok.Bu kadar abartmamaları lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 style donanımda orta konsol şu anki style paketler ile aynı mı acaba?Eğer el freninin yeri değişmemişse makyajlıdaki kol dayama bize umut ışığı olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 1.5 ecobost ile 1.5 dizel görünmüyor ne fiyatlarda ne de donanım tablosunda daha sonra mı gelecek türkiyeye acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 1.5 ecobost ile 1.5 dizel görünmüyor ne fiyatlarda ne de donanım tablosunda daha sonra mı gelecek türkiyeye acaba Diğer başlıklarımızda belirtmiştik takip etmemişsiniz heralde. 1.5 dizel otomatik ve 1.5 eb otomatik olarak 2015 2.çeyrekte satışa başlayacak AVRUPA ile paralel olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Bİr şeyi merak ediyorum Yeni style paketlerde kol dayama var.Acaba o araçların orta konsolu ve elfreni bizim style versiyonlarla aynı mı?Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 bugun izmir otokoçta kırmızı bir focus gördüm. çok iyidi. focus 2 den sonra bu çok güzel oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Spor paket gelmedi mi acaba?Fiyat listesinde göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Spor paket gelmedi mi acaba?Fiyat listesinde göremedim Şuan yok, ilerde gelir onlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 * Powershift 1.6 ile sunulmamaktadır. Buradan herhalde sadece 1.6 Powershift'e gelmeyeceğini anlamamalıyız değil mi? Hiçbir powershift'te olmayacak bu özellikler.. Her zamanki gibi manasızca kısıtlıyorlar.. Teknik olarak bir engel var desek ABD versiyonlarında var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 Buradan herhalde sadece 1.6 Powershift'e gelmeyeceğini anlamamalıyız değil mi? Hiçbir powershift'te olmayacak bu özellikler.. Her zamanki gibi manasızca kısıtlıyorlar.. Teknik olarak bir engel var desek ABD versiyonlarında var. Diğerleri üretilmediği için böyle birşey diyemem. Şuan sadece 1.6 ps için geçerli yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2014 bugun izmir otokoçta kırmızı bir focus gördüm. çok iyidi. focus 2 den sonra bu çok güzel oldu.bende inceledim o araci 90 bin tl dedi satis muduru. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Acaba 1.5 Dizel otomatik ile aşağıdaki özellikler gelirmi? Otomatik Paralel Park Sistemi Otomatik Dikey Park Sistemi Paralel park çıkış yardımı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap