Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Acaba 1.5 Dizel otomatik ile aşağıdaki özellikler gelirmi? Otomatik Paralel Park Sistemi Otomatik Dikey Park Sistemi Paralel park çıkış yardımı Şubat Mart gibi yanıtlarız bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 İnş. umarım dolu bir şekilde alabiliriz. Ford'un sitesinde; Lastik basınç uyarı sistemi olduğu yazıyor. Ama donanımlarda yok ya da ben göremedim. Bilgisi olan varmıdır? Ekteki resimde görebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Lastik basınç sistemi artık yasal zorunluluk, artık kimi araçlarda görsel diğerlerinde de düşük basınç uyarı ikazı şeklinde var. (bütün markalarda) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Lastik basınç sistemi artık yasal zorunluluk, artık kimi araçlarda görsel diğerlerinde de düşük basınç uyarı ikazı şeklinde var. (bütün markalarda) ESP ve lastik basınç zorunlu ama çok önemli olan ABde 2011den beri zorunlu olan gündüz farları TRde zorunlu değil . Yuhh ki ne yuhh. Ben sanayi bakanlığına protesto yazdım yarabbi şükür dediler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Kanun ve kurallar... ne denebilir ki? Örnek vermek gerekirse Sanayi ve Teknoloji bakanlığı Euro emisyon normlarına uygunluk belgesini yayınladı, hatta hidrojen yakıt hücreleri için standartları bile koydu "SGM-2014/4" Eylül2014 E6 için son tarih dedi, arkasından da bu dead line'ı Ocak2016'ya attı. Ford'un elinde 1,5tDCi'lar hazır, hepsi E6'ya uyumlu (bkn.az yakar/çok kaçar) ama yasal zorunluluk olmadığı için 1.5 makinalar (düz vites) piyasaya sürülmüyor. Kuşkusuz sadece Ford'dan bahsetmiyorum, hemen herkes için benzer söylemler geçerli. İmalatçı/İthalatçı yasanın çizdiği sınırları aşmıyor ama zorunlu olmadıkça (ama yasal, ama pazar payı adına) beleşe selam bile vermiyor. Uzun lafın kısası kanun emretmiyorsa ya da sonunda pazar payı kaybına yol açmıyorsa bu sektöredeki hiç bir firma sırf içinden geldiği için beleşe ekipman/aksesuar vermez. Acı ama gerçek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 @Kaan Yagizer,Farkındaysan firmaya bir şey demiyorum. Elbette kar amaçlı bir kuruluş, yasaların emrettiği ve rekabetin gerektirdiğinden daha ötesini yapmasına gerek yok. Olsa zaten adı şirket değil STK, vakıf veya organizasyon olurdu. Devletin görevi bu bizi korumak kollamak. Ben bu devlete dünya kadar vergiyi neden veriyorum. Elbette firmalara toplum için gerekli olanı dikte etmeli. Tam 4 yıldır AB dahilinde zorunlu olan bir şey burada değil. Neyse konuyu dağıtmayalım Bu 8 inch hareket halinde veya dururken USBden vs mp4 oynatıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Arkadaşlar ben makyajlı focus almak istiyorum da bu titanyum smart paket özellikleri standart özelliklere de yer alıyor titanyum à ek olarak ikibin küsür verip startını onları ekliyor nasıl oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Arkadaşlar ben makyajlı focus almak istiyorum da bu titanyum smart paket özellikleri standart özelliklere de yer alıyor titanyum à ek olarak ikibin küsür verip startını onları ekliyor nasıl oluyor Ne dediniz tam olarak son cümle anlaşılmıyor ? İlk mesajı detaylı incelediniz mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Hocam bu smart paket titanyum da standart mı yoksa ekstra ücretmi çünkü smart paket özellikleri donanım listesinde titanyum da standart özellik gibi geldi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2014 Hocam bu smart paket titanyum da standart mı yoksa ekstra ücretmi çünkü smart paket özellikleri donanım listesinde titanyum da standart özellik gibi geldi bana Ilk sayfada görülüyor zaten. Makyajlı kasada smart paket diye birşey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Güngör Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Bende bir bilgi paylaşayım aracım focus 1.6 powershift style makyajlı kasa (henüz teslim alamadım) şimdi alanlar sabit park sensörlü alacaklar 2015 de alacaklara park sensörü titanium kasada olacak. Otomatik vites aldığım için kapanan dikiz aynası kendi kendine park etme gibi çoğu özellik maalesef yok arabada ben aracıma fiyat alırken otomatik focus stylea 59 düze 54.5 fiyat almıştım. ama döviz artışından fiyatlar değişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 (düzenlendi) ESP ve lastik basınç zorunlu ama çok önemli olan ABde 2011den beri zorunlu olan gündüz farları TRde zorunlu değil . Yuhh ki ne yuhh. Ben sanayi bakanlığına protesto yazdım yarabbi şükür dediler. AB'de gündüz farlarının zorunlu olduğunu kim söyledi? Zorunlu olsaydı, fordlarda standart olurdu zaten. Bugün Avrupada bir çok ford aracı (ve başka bir çok marka) gündüz farı olmadan satılıyor. Kanun ve kurallar... ne denebilir ki? Örnek vermek gerekirse Sanayi ve Teknoloji bakanlığı Euro emisyon normlarına uygunluk belgesini yayınladı, hatta hidrojen yakıt hücreleri için standartları bile koydu "SGM-2014/4" Eylül2014 E6 için son tarih dedi, arkasından da bu dead line'ı Ocak2016'ya attı. Ford'un elinde 1,5tDCi'lar hazır, hepsi E6'ya uyumlu (bkn.az yakar/çok kaçar) ama yasal zorunluluk olmadığı için 1.5 makinalar (düz vites) piyasaya sürülmüyor. Kuşkusuz sadece Ford'dan bahsetmiyorum, hemen herkes için benzer söylemler geçerli. İmalatçı/İthalatçı yasanın çizdiği sınırları aşmıyor ama zorunlu olmadıkça (ama yasal, ama pazar payı adına) beleşe selam bile vermiyor. Uzun lafın kısası kanun emretmiyorsa ya da sonunda pazar payı kaybına yol açmıyorsa bu sektöredeki hiç bir firma sırf içinden geldiği için beleşe ekipman/aksesuar vermez. Acı ama gerçek Tüm Avrupa'da Euro 6'ya geçiş, otomobil firmalarının lobi faaliyetleri sayesinde yeni yıla ertelenmişti. Bizim bakanlık, buna istinaden düzenleme yapmıştır. Aralık 23, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan KELEŞ Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Bende bir bilgi paylaşayım aracım focus 1.6 powershift style makyajlı kasa (henüz teslim alamadım) şimdi alanlar sabit park sensörlü alacaklar 2015 de alacaklara park sensörü titanium kasada olacak. Otomatik vites aldığım için kapanan dikiz aynası kendi kendine park etme gibi çoğu özellik maalesef yok arabada ben aracıma fiyat alırken otomatik focus stylea 59 düze 54.5 fiyat almıştım. ama döviz artışından fiyatlar değişti Hayırlı olsun güzel seçim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 (düzenlendi) AB'de gündüz farlarının zorunlu olduğunu kim söyledi? Zorunlu olsaydı, fordlarda standart olurdu zaten. Bugün Avrupada bir çok ford aracı (ve başka bir çok marka) gündüz farı olmadan satılıyor. Wikide şöyle yazıyor. Ayrıca kaynaklar aşağıda.. http://en.wikipedia.org/wiki/Daytime_running_lamp European Union Directive 2008/89/EC requires all passenger cars and small delivery vans first type approved on or after 7 February 2011 in the EU to come equipped with daytime running lights.[14][15][16] Kaynak: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-11-133_en.htm Kaynak: http://ec.europa.eu/transport/road_safety/topics/vehicles/daytime_running_lights/index_en.htm Aralık 23, 2014 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Tüm Avrupa'da Euro 6'ya geçiş, otomobil firmalarının lobi faaliyetleri sayesinde yeni yıla ertelenmişti. Bizim bakanlık, buna istinaden düzenleme yapmıştır evet ... EC 1 Ocak 2015 tarihinde E6'ya geçiyor ve aynı uygulama (erteleme gelmez ise) biz de de 1 Ocak 2016'da başlayacak. Zaten pek çok kişinin söylediği şey E6'nın içten yanmalı motorların sınırlarını fazlası ile zorladığı. Ufukta bir E7 belirirse o çıtayı içtenyanmalı motor, geleneksel aktarma organları vs. ile aşmak pek mümkün (ya da fizibil) görünmüyor. Herkesin aniden hibrid damarının kabarmasının da nedeni bu işte. E7 gelirse (üreticiler) hazır olmak istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap