Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 peki o zaman makyajlı kasadaki stopları 2012 araca uygulayabilirmiyiz ki? kasa yapısı uyuyormu? uymazsa nelerle oynamak gerekir? Bakmak lazım, arkada büyük ihtimal yapısal değişiklik yok sedanda, yetkili servisler size net bilgi verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2015 teşekkürler yakup. bu hafta sonu 45000 bakımı için servise girecem.umarım doyurucu bir cevap alırım.her türlü opsiyonu öğrenip sizlerle paylaşırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür sezer Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Arkadaşlar bu titanium pakette 8 adet kolon var diye yazıyor ama ben 8 adet kolon bulamıyorum araçta bi yardım edermisinizAcaba Kafayı yiyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2015 Arkadaşlar bu titanium pakette 8 adet kolon var diye yazıyor ama ben 8 adet kolon bulamıyorum araçta bi yardım edermisinizAcaba Kafayı yiyeceğim Kafayı yemeyin lütfen, bize lazım onlar. Kolon derken? 8'' dokunmatik ekran olmasın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Arkadaşlar bu titanium pakette 8 adet kolon var diye yazıyor ama ben 8 adet kolon bulamıyorum araçta bi yardım edermisinizAcaba Kafayı yiyeceğim 4 hoparlör + 4 tweeter şeklindedir. Ön kelebek camının orada ve arka kapı triminin üst kısmında tweeterları görmelisiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 4 hoparlör + 4 tweeter şeklindedir. Ön kelebek camının orada ve arka kapı triminin üst kısmında tweeterları görmelisiniz.. Focus'da öyle olmuyor şimdi, Sony alırsan 9 oluyor almazsan 6. Sony makyajda satılmıyor otomatik 6. Donanım listelerinde 8'e dair tek şey ekran 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Makyajlı focus un yeni donanım listesinde ön cam resitansı ile ısıtmalı koltuklar hakkında bilgisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Makyajlı focus un yeni donanım listesinde ön cam resitansı ile ısıtmalı koltuklar hakkında bilgisi olan var mıdır? Sorunuzu anlamadım, yeni donanım listesi mi çıkmış? Nerede Donanımlar ilk mesajda mevcut ayrıca ford.com.tr'de de mevcut; bu donanımlar sunulmuyor. Nasıl bilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Makyajsız focus ta ön cam resitansını tekno pakete ısıtmalı koltuğu x pakete koyarak bilmediğimiz yeni bir satış stratejisi geliştirmişlerdi;)) Makyajlıda bu durum düzeltilir en azından bu özellikleri bir pakette sunarlar diye ümit etmiştik oysa. İki özelliği de donanımlardan kaldırarak önceki durumun yanlışlığını teyit etmiş oldular. Ama bu özellikleri talep eden alıcılarda da hayal kırıklığı meydana gelmiş oldu. Yine de bir çok alıcıyı ilgilendirmeyen bu durumun düzeltileceğini umut edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 ilk paragrafta bahsettiğiniz konu tekno ile maalesef gelişmişti ondan öncesi daha dengeliydi evet. Siz taleplerinizi iletirseniz belirli sayıya ulaşınca bir paket daha eklenebilir. Eski mesajlarda bahsetmiştik ilk etapta talebi karşılamak zor olabiliyor ithalatçı tarafından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür sezer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Ford sitesinde yazılan özellikler ile aracımdaki özellikler gerçekten eksik kalıyor mesela Konsol Üstü Kapaklı Eşya Saklama Gözü Vites Önü Kapaklı Eşya Saklama Gözü Ön Tavan Lambası Marine Light Aydınlatması Sonar İç Koruma ile Birlikte Alarm Sistemi Bu sistem varsa bile nasıl çalışıyor ??? Bu arada twetterları kolon olarak saymaları ilginçmiş o şekilde sayınca 9 kolon oluyor araçta öğrenmiş oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 1/29/2015 - 10:40 tarihinde, Özgür sezer yazdı: Ford sitesinde yazılan özellikler ile aracımdaki özellikler gerçekten eksik kalıyor mesela Konsol Üstü Kapaklı Eşya Saklama Gözü Vites Önü Kapaklı Eşya Saklama Gözü Ön Tavan Lambası Marine Light Aydınlatması Sonar İç Koruma ile Birlikte Alarm Sistemi Bu sistem varsa bile nasıl çalışıyor ??? Bu arada twetterları kolon olarak saymaları ilginçmiş o şekilde sayınca 9 kolon oluyor araçta öğrenmiş oldum Öncelikle araç makyajlı mı ? İkincisi hangi ford sitesi? Bu konunun ilk mesajında katalog ve güncel veriler var başka yerlere bakmayın boşu boşuna. Alarm yok özetle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür sezer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Araç makyajlı değil, yanlışlık yapmışım ford sitesi değil nette görmüştüm titanium donanım listesi diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Hocam bundan sonra böyle hataya düşmezsiniz artık, onlar eski focus donanımları. İzninizle o verileri siliyorum bundan sonra doğru adresleri takip etmenizi tavsiye ediyorum. Siz buraya bakın, kafidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Elimizde olsun, dizel otomatik. Titanium harici kulakçık yok. Start stop standart. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap